ZANIMLJIVOSTI

Ova 3 horoskopska znaka čeka brak u 2019: Svadba, svadba!

One su savršene supruge, a postoje i još neki razlozi zašto su njihovi muževi pravi srećnici

Wedding
12:15h Autor:
Ova 3 horoskopska znaka čeka brak u 2019: Svadba, svadba!
Foto: Profimedia

Brak nije nešto o čemu sanja svaka žena. Međutim, pripadnice ovih horoskopskih znakova obično počnu da planiraju svoje savršeno venčanje već u detinjstvu, a od malena znaju i kakvog tačno supruga žele i koliko će imati dece. Otkrijte jeste li među njima:

Rak

Žene rođene u znaku Raka spremne su da naprave sve za svog partnera i vole bezuslovno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpeti u poređenju s tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju porodicu i mesto na kome će se svi osećati prijatno.

Nije brak za svakoga: Ovi faktori otkrivaju da li ćete se udati ili ne?

foto: Shutterstock

Lav

Iako se Lavice ne mogu usporediti s Račicama i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i naježene duše te su odane obitelji. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.

Horoskop otkriva: Dve stvari koje će vam se dogoditi sledeće godine!

foto: Profimedia

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolevaju. Međutim, oni "odabrani" doživljavaju pravi preobražaj, jer su pripadnice ovog znaka sposobne da svog muškarca učine jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobednike.

Počela je vladavina Jarca: Horoskop nam sprema velike promene do 20. januara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs