istraživanje pokazalo

Nije brak za svakoga: Ovi faktori otkrivaju da li ćete se udati ili ne?

Ukupan rezultat dobijen istraživanjem koje se temelji na ove tri karakteristike pokazaće hoćete li ubrzo pred oltar ili ne

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Jeste li ikada čuli nekoga kako govori da ''nisu svi ljudi za brak"?

Čini se kako zaista nisu.

 

Naime, istraživanje objavljeno u časopisu Social Science Research pokazalo je da verovatnoća udaje za pojedinca zavisi o tri činiliaca: fizičke privlačnosti, karakterne privlačnosti i lične nege.

 

Ukupan rezultat dobijen istraživanjem koje se temelji na ove tri karakteristike pokazaće hoćete li ubrzo pred oltar ili ne.


Žene, obratite pažnju: Ovo su znaci koji će vam otkriti da li muškarac želi sa vama vezu!

foto: Shutterstock

Istraživanje je obuhvatilo čak 9 hiljada ispitanika, a naučnici su ispitanike ocenjivali ocenama od jedan do pet. Nimalo iznenađujuće, ali što je veća ocena bila, to je bila veća verovatnoća da će se osoba udati odnosno oženiti.

 

Iako su važne sve tri navedene karakteristike, istraživanje je pokazalo da se one ipak mogu upotpunjavati međusobno. Na primer, ne baš najbolji fizički izgled može nadomestiti visok stepen inteligencije i duhovitosti.

 

No na kraju, uprkos svim istraživanjima, najvažnije je da sami sebi postavite pitanje želite li uopšte da budete u braku ili ne.

 

Naučnici otkrili: Ženama je ovakav muškarac idealan za brak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...