Gotovo i pre nego što je počelo

Planeri venčanja otkrivaju: Ovo su tri znaka da brak neće potrajati!

Ovo su znakovi koju ukazuju na kraj braka i pre njegovog početka

Ljubav i zavođenje 29.11.2017. - 11:14h Autor: index.hr
Foto: Profimedia

Statistika kaže da se čak 50 % brakova završava razvodom, a većina razvedenih parova zna i tačan trenutak kad im je postalo jasno da je braku došao kraj. Međutim, planeri venčanja kažu da je za neke parove jasno da će se razvesti i pre nego što su se venčali, a ovo su znakovi koji bi na to trebalo da ukažu:

 

Par se napije već pre venčanja

Svadba bez alkohola za većinu ni nije svadba, ali ako je verovati planerima venčanja, količina alkohola koju mladenci konzumiraju tokom večeri može ukazivati na to koliko će brak potrajati. Ako se mnogo napiju, to je znak da nešto verovatno ne valja – ako se napiju i pre samog venčanja, stvar je još ozbiljnija.

 

Žena tražila razvod nakon samo 2 nedelje braka: Razlog šokirao advokata!

foto: Profimedia

Jedan partner sramoti drugog

Svadbe su poprilično opuštene, ali ponekad se ta opuštenost pretvori u neprijatne situacije. Ako jedan partner ima osećaj da ga drugi sramoti, to je jasan pokazatelj da osramoćena osoba više brine o utisku koji ostavlja na druge, a manje o tome da je njen partner srećan.

 

Bivši je negde u blizini

Bivši na svadbi u većini slučajeva izaziva neprijatnost kod barem jedne osobe, čak i ako ona to ne pokazuje. Prisutnost nekog iz prošle veze može uzrokovati probleme na samoj svadbi, a ako se to ne dogodi, uvek stoji negde u podsvesti kao povod za svađu.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...