Učite iz njihovog iskustva

Parovi kojima je uništen seksualni život otkrili: Ovo treba da izbegavamo!

Kako dođe do toga da vatrena strast između partnera odjednom jednostavno nestane? Prenosimo iskustva parova kojima se to dogodilo

Ljubav
22:47h Autor:
Parovi kojima je uništen seksualni život otkrili: Ovo treba da izbegavamo!
Foto: Shutterstock

U početku beše ljubav. Silna želja da s partnerom provedemo ceo život. Međutim, kako to da kod toliko parova nakon godina i godina braka dođe do toga da taj osećaj gotovo potpuno izbledi, da brak postane tek obaveza, a želja za prisnošću pretvori se u želju za begom? Nakon koliko vremena nastupi taj trenutak kad neko od partnera ne želi više telesni kontakt? Donosimo iskrene odgovore od četiri para:

"Seks je postao dužnost"

"Nakon nekoliko godina braka sve smo se ređe i ređe imali seks. U jednom trenutku došlo je do toga da smo imali tačno određene "obavezne" termine za seks – za godišnjicu ili rođendane. Za ispunjeni seksualni život potrebna je strast i malo zaigranosti. Kad se to izgubi, želja za seksom pomalo potpuno nestaje."

"Naša veza postala je jednostrana"

"U jednom trenutku sam ja bila jedina koja se još trudila oko veze. Imala sam osećaj da stalno dajem i dajem, dok od njega ništa nisam dobijala. To mi je bilo strašno naporno. Odjednom mu više nisam htela "dati" ni seks. Njegovo detinjasto ponašanje i nesnalažljivost totalno su me odbijali. Mogla sam da ga doživljavam jedino još poput deteta – a to nije nimalo seksi."

Udata žena otkriva tajnu uspeha: Seks sa drugim muškarcima mi je ojačao brak! (FOTO)

foto: Shutterstock

"Nikad nije bila raspoložena"

"Nakon rođenja našeg drugog deteta, mojoj (sada bivšoj) ženi kompletno je nestala volja za seksom. Jednostavno nikad nije bila raspoložena. Njenih nekoliko kilograma viška ili dlakave noge uopšte mi nisu smetale. Kad stalno slušaš: "Trenutno nemam baš volje!" jednom i tebi mora da splasne volja."

"Svoje želje nisam mogao da ispunim s njom"

"Nisam baš ponosan na to, ali u nekom trenutku sam počeo stalno da razmišljam i žudim za nekim stvarima u krevetu. Bile su to neke "prljave" stvari koje nisam hteo da isprobam s njom, jer bi to uništilo moju sliku o njoj. Potom sam svoje maštarije počeo da ispunjavam s drugim ženama."

U braku i vezi: Da li su seksualne navike vašeg muškarca normalne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs