Za izbegavanje

Koliko god da je zaljubljen, ostaviće vas: 5 ženskih smrtnih grehova!

Muškarci žele da njihove lepše polovine budu jednostavne i drage

Ljubav i zavođenje
15:43h Autor:
Foto: Shutterstock

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod devojaka, ali da li znate da postoje i one zbog koje će vas ostaviti bez razmišljanja? Otkrili smo kojih to 5 stvari najviše odbija i šta bi trebalo da promenite ako želite da ga zadržite pored sebe.

 

1. Opsednutost karijerom

 

Ovde nije reč o ženama koje žele da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovde mislimo na devojke koje su opsednute svojim poslom i nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno je položaj u kompaniji.

 

2. Zloba

 

Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove lepše polovine budu jednostavne i drage. Vaša lepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

 

Ovo muškarci žele da znate o seksu: Postani nezamenljiva! (FOTO)

foto: Shutterstock

3. Neprestana priča

 

Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako im vi ne date priliku da dođu do reči, počeće da osećaju kao da ih gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

 

4. Negativnost

 

Svako voli da ima pozitivnu osobu pored sebe. Ako se stalno žalite na nešto misliće da ste slabe, a i to će negativno delovati na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

 

Ne napuštamo vas bez razloga: Stvari koje vam muškarci nikada neće priznati!

foto: Shutterstock

5. Preterana posesivnost

 

Verujemo da svaki muškarac želi da neko uvek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.

 

Muškarci otvoreno priznali: Ovo su osobine dobre supruge!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...