Dobro se zamislite

Zbog ovih 5 stvari, svaki muškarac ostavlja: Osobine koje niko normalan ne podnosi!

Svaki muškarac zna da žene vole da pričaju, ali ako mu ne date da dođe do reči, imaće utisak da ste osoba koja misli samo na sebe
Ljubav i zavođenje 30.07.2017. - 21:00h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Profimedia

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod žena, ali znate li da postoje i one koje toliko ne mogu da podnesu da bi mogli da vas ostave zbog njih?

 

Evo kojih 5 stvari ih najviše odbija i kakve ne bi trebalo da budete ako želite da zadržite partnera kraj sebe ili da upoznati ljubav svog života:

 

1. Opsednutost karijerom
Ovde nije reč o ženama koje žele da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovde mislimo na žene koje su opsednute svojim poslom, prevelike su radoholičarke, nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno jeste položaj u kompaniji.

 

2. Zloba
Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove lepše polovine budu jednostavne i drage. Vaša lepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

 

Ovih 5 stvari muškarac traži u ženi: Zbog njih će se ili oženiti, ili pobeći!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Neprestana priča
Kao što žene vole da pričaju, vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do reči, počeće da se oseća kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

 

4. Negativnost
Svako voli da ima pozitivnu osobu kraj sebe. Ako se stalno žalite na nešto, misliće da ste slabe, a i to će početi negativno da deluje na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

 

5. Preterana posesivnost
Verujemo da svaki muškarac želi da bude voljen i da želi da zna da se neko uvek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.

 

Dama bez duše: 10 poteza koje vuče samo ohola i zla žena!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...