Šokantna ispovest

Zaveo me nastavnik kada sam imala 12 godina: Nikada se nisam osećala tako posebno! (VIDEO)

Zgodni učitelji često imaju status slavne osobe, a Hejli je njen nastavnik podsećao na omiljenog pevača
Ljubav i zavođenje 12.05.2017. - 16:40h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen Youtube / This Morning

Hejli Mekgregor (36) iz Velike Britanije više od 20 godina sa sobom je nosila bolnu tajnu, kao devojčicu "zaveo" ju je učitelj i seksualno iskorišćavao.

 

"Mislim da se nikad u životu nisam osećala tako posebno kao kada sam prvi put ušla u auto učitelja glume nakon probe", ispričala je. Kaže da nije bila jedina učenica kojoj je Vilson bio simpatija, pa joj je sama činjenica da je odabrao nju, bucmastu sramežljivu 13-godišnjakinju, bila mali, lični trijumf.

 

Zgodni učitelji često imaju status slavne osobe, a Hejli je Vilson podsećao na omiljenog pevača Marka Ovena. Njegovi komplimenti i pažnja laskali su devojčici bez imalo samopouzdanja zbog izgleda.

 

Pokajala se što je dečku poslala golišave fotografije: Verovala sam mu, ovako mi je vratio! (FOTO)

 

Foto: Printscreen Youtube / This Morning
Foto: Printscreen Youtube / This Morning

"Tada sam mislila da se zaljubljuje u mene. I u svojim devojačkim fantazijama zamišljala sam da ćemo jednog dana biti zajedno iako je imao ženu i malog sina", rekla je Hejli koja je sebi tek pre četiri godine na terapiji priznala šta joj se dogodilo - odrastao muškarac ju je namerno "zaveo", iskoristio i seksualno zlostavljao.

 

Najgore od svega je što je njen zlostavljač stekao i poverenje njenih roditelja koji nisu ništa sumnjali. Mislili su da joj je mentor koji se trudi da pomogne njihovoj ćerki oko njene najveće strasti - glume, piše Daily Mail.

 

Jednom nedeljno odvezli bi se na neko napušteno mesto i u autu ljubili i milovali. Vilson je uverio Hejli da će imati velikih problema ako ikome oda da su zajedno, s vremenom su s ljubljenja i milovanja prešli na eksplicitnije stvari, ali Vilson nije hteo seks s njom. Hejli kaže kako ju je to malo i povredilo, ali sada joj je jasno da je time samo hteo da zašti sebe jer je čekao da pređe granicu od 16 godina kada to više nije težak zločin. Nevinost je izgubila s 15 godina. Vilson se u međuvremenu preselio u drugu školu i Mekgregor je nedeljama bila tužna, ali je to skrivala od svih. U martu 1995. njena porodica je išla na izlet na utakmicu u London, a Vilson je njenom ocu ponudio da prespavaju kod njega.

 

Majka u vezi sa svojim sinom: Niko nas ne može razdvojiti, ja ga stvarno volim! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / This Morning
Foto: Printscreen Youtube / This Morning

Te noći izgubila je nevinost. Vilson se u sred noći došunjao do nje. Sve vreme se pitala: "Zašto sada, tek mi je 15", ali sutradan je bila ponosna jer se osećala kao prava žena i mislila je da će sada napokon biti zajedno. Ali Vilson joj se nakon te noći više nikad nije javio.

 

Hejli je bila slomljena. Odnos s učiteljem uticao je na sve njene buduće veze s muškarcima. Nakon niza propalih veza, već tri godine je u vezi za koju se nada da će potrajati.

 

Vilson je osim nje zlostavljao još nekoliko devojčica, a na kraju je završio u zatvoru na 20 meseci. Hejli je razočarana presudom, ali je srećna jer je barem završio na listi seksualnih prestupnika i zauvek izgubio dozvolu da radi u školama.

 

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs