Pročitajte ga

Brada otkriva karakter muškarca: Buntovnik, klasičan tip ili kao iz pornića?

Dvodnevni brada i brkovi govore o muškarcu da prati trendove, a samo brkovi su izraz pobune
Ljubav i zavođenje
21:56h Autor:
Foto: AP/Jordan Strauss

Kaže se da odelo ne čini čoveka, ali da li bi isto moglo da se kaže i za bradu i brkove? Odgovor je – ne! O muškarcima može mnogo toga da se sazna samo posmatrajući njihovu bradu ili brkove.

 

1. Dvodnevna brada

 

Ovo je trenutno najpopularniji oblik brade i brkova jer niti je u pitanju prava brada, niti prisiljava muškarca da se brije svako jutro, a izgleda dobro na gotovo svim licima. Iako se možda ne čini tako, čak i dvodnevna brada zahteva održavanje. Ono što dvodnevni brada i brkovi govore o muškarcu je to da prati trendove.

 

Zašto muškarci puštaju bradu: Naučnici dali zanimljiv odgovor!

 

2. Brkovi

 

Sami brkovi nikad nisu bili idealan muški stil. Sedamdesetih su brkovi bez brade najčešće mogli da se vide u pornografskim filmovima. Bilo kako bilo, brkovi su izraz pobune i jasno kažu da muškarcu koji ih nosi nije važno šta drugi misle o njemu.

 

3. Gusta, ali održavana brada

 

Dokle god se brada redovno održava, izgleda dobro na svakom tipu muškarca. Oni koji imaju gustu bradu smatraju je delom svog identiteta. Jaka brada tumači se kao znak muževnosti, a muškarci koji je nose puni su tihog samopouzdanja i ne vole da se prave važni.

 

Zašto žene vole muškarce sa bradom: Simbol moći i mudrosti, odlika opasnog momka!

 

4. Divlja brada

 

Ovih dana se "divlje", neodržavane brade i brkovi mogu videti na studentima i slavnim osobama. U pitanju je pokazivanje testosterona na delu, a pravilo je – što više, to bolje. Divlja brada je izraz slobode i buntovnosti.

 

Pogodite ko je ovaj pevač: Zamislite ga našminkanog, obrijanog i na štiklama! (FOTO)

 

5. Golobradost

 

Trendovi u vezi sa bradom i brkovima se menjuju otprilike na svakih 20 godina tako da će potpuno obrijane brade uskoro da se vrate kao trend. Ono što potpuno obrijano lice govori o muškarcu je da ne voli da se izdvaja i voli klasičan izgled.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...