LJUBAV

U NAJTEŽIM TRENUCIMA ONA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA: Ovako su se zavoleli Nenad Zimonjić i njegova Mina! (FOTO)

13 godina je prošlo od  venčanja, a njihova ljubav je jaka kao prvog dana

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Printscreen Instagram / nenadzim

Bivša manekenka Mina i teniser Nenad Zimonjić već godinama uživaju u skladnom braku bez velike medijske pažnje. Međutim, iako su mislili da jedno o drugome sve znaju, uvek ima mesta za iznenađenja.

Mina se rado priseća upoznavanja sa Nenadom.

"Upoznali smo se na jako neobičan način, to je interesantna, ali duga priča. Odrasli smo u saznanju jedno o drugom, kad smo se sreli kao da smo se ceo život već znali jer su nam se roditelji družili, bili su dobri prijatelji", počela je Mina priču.

KAD SU SE UPOZNALI, ONA JE IMALA 41 GODINU, A ON SAMO 18: Čim sam je ugledao znao sam da je ona moja srodna duša! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

Nenad je u svoju suprugu zaljubljen do ušiju.

"Imponuje mi što je Mina najlepša Srpkinja. Prija mi i drago mi je da drugi to prepoznaju. Mada, da vam otkrijem nešto - najlepše mi je da se budim pored nje. Još imamo i predivnu decu. Nisam mogao da poželim bolju majku i suprugu", kaže Nenad.

Međutim, ono što je otkrio je iznenadilo i njegovu suprugu.

"U svakom trenutku mi je lepa, nema momenta kada nije. Stvarno je stalno lepa, mada mi je najlepša kada je sa našom decom, to su najlepši trenuci."

Nenad je naglasio da je u svim trenucima, Mina bila uz njega, pa i onim najtežim. Uvek mu je bila oslonac i vetar u leđa i kada je karijera i privatan životu pitanju. 

IMAO JE 50 GODINA KADA JE NAPRAVIO TIPIČNU GREŠKU: Zaljubio se u koleginicu, napustio ženu i decu, a onda je počeo pakao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

Na pitanje da li je Mina glavna u kući, Nenad je odgovorio.

Pa jeste, bez razmišljanja to kažem s obzirom na to da ona najveći deo vremena provodi s decom, ja puno putujem, trudim se da svoje obaveze kao otac i suprug maksimalno ostvarim s obzirom na vreme koje provodimo zajedno. Veliki teret pada na Minu. Da nema nje, ja ne bih bio uspešan i ne bih mogao nesmetano da se bavim poslom kojim se bavim. Ona mi je velika podrška", iskren je teniser, dok Mina potvrđuje njegovu priču.

STEFAN I DANIJELA BUZUROVIĆ PROSLAVILI 8 GODINA BRAKA: Glumac podelio fotografiju sa venčanja!

Sve ja zaista tako kako je Nenad rekao. Iako sam možda ja u kući gazda, sve bitne odluke, velike za nas, doneli smo zajedno. Nenad jeste muž za primer, to je danas nešto što fali većini bračnih parova. Mi imamo tu sreću da je jako dobra komunikacija između nas. Onda je sve bolje i lakše", završava vlasnica i direktorka modne agencije.

Ljubav ne jenjava, brak skladan, a supružnici otvoreni. Malo je takvih u Srbiji koji bi ovako iskreno pričali...

OVAKO JE HOLIVUDSKI LEPOTAN ZAVOLEO SRPSKU DOKTORKU: Ljubavna priča iz snova! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...