OVAKO JE SVE POČELO

NEOBIČAN POČETAK VELIKE LJUBAVI: Ovako su se upoznali i zavoleli Biljana i Janko Tipsarević! (FOTO)

Dizajnerka je otkrila simpatičnu anegdotu sa početka njihove veze

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Biljana Tipsarević, dizajnerka i supruga Janka Tipsarevića, gostujući u emisiji "Premijera Vikend — Specijal", otkrila je zanimljivu anegdotu vezanu za sam početak veze sa teniserom.

Iako danas važe za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene, malo je falilo da se ni ne u upoznaju. Međutim, sudbina je umešala prste i spojila ih zauvek.

"Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21-22 godine, kako vreme leti... Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila".

"Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on meni predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana", nastavlja dizajnerka.

"Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog trenutka" priča ona.

"Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bismo danas bili porodica i imali dvoje predivne dece".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...