Upamtite ih dobro

Upoznavanje preko interneta: Ovo su najgori tipovi muškaraca koje možete sresti!

Možda stvarno nemate drugi način da upoznate muškarca nego preko interneta, pa kada se odlučite za ovaj vid upoznavanja imajte na umu muškarce koje morate zaobići u širokom luku
Ljubav i zavođenje 29.04.2014. - 10:29h Autor: index.hr
Foto: Thinkstock

Internet je trenutno jedan od najpopularnijh načina upoznavanja potencijalnog dečka - odmah možete da vidite njegove slike, interese, i preko četa da obavite prvih nekoliko razgovora koji bi bili neprijatni uživo... Ali ima i loših strana - tipovi koje upoznaš preko interneta mogu biti u najmanju ruku... čudni.

 

Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati onlajn.

 

Čovek od dva slova

 

Jako ga zanimate, ali kada vam se javi, umesto lepe uvodne rečenice, napiše samo: "Ej." Beži od ovakvog tipa - da ima nešto pametno da kaže, rekao bi to odmah. Ovo je očigledno tip koji očekuje da se trudite oko njega, a on će samo uživati.

 

Staromodni izlasci više nisu aktuelni, upoznavanje preko interneta je sve češće, više pročitajte OVDE.

 

Čovek od previše slova

 

Suprotnost ovom koji premalo kaže, jer onaj koji govori previše. Na početku moramo pričati mnogo o sebi, ali to ne podrazumeva pisma od par hiljada reči u kojima ti govori sve o sebi. Tip koji ti za vreme drugog ili trećeg četa već otkrije istoriju bolesti svoje prabake je očigledno malo čudan.

 

Ostavljeni dečko

 

Njegov cilj nije da pronađe super devojku - njegov cilj je preboleti staru devojku koja ga je povredila. Nije ni to loše, ali pazi se takvih tipova - ako previše priča o bivšoj, očigledno još gaji određena osećanja prema njoj.

 

Na Fejsbuku provodimo više od 14 posto svog vremena, više pročitajte OVDE.

 

Instant muž

 

Jedan čet, i već te zove "draga"?! Muškarci koji preskaču uobičajni tok upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su jako čudni, i emocionalno nestabilni.

 

Dejvid Koperfild

 

Nakon nekoliko super razgovora, taman kad pomisliš da je sve baš lepo krenulo - on nestane. Ima ih puno, a svima je zajednička jedna stvar: Dopisuju se sa puno devojaka, pa kad im jedna prestane biti zanimljiva, jednostavno iščeznu.

 

A šta vam govori njegov Fejsbuk profil pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...