divna priča

Baka (88) i deka (78) se venčali u kovid bolnici nakon 46 godina veze: Lekari im priredili nezaboravnu ceremoniju!

Neverovatno

Ljubav i zavođenje 01.02.2021. - 12:53h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Filip (78) i Patrisija (88) iz Velike Britanije venčali su se nakon 46 godina veze u univerzitetskoj bolnici u Koventriju na odeljenju na kojem se baka trenutno leči od Kovida-19, piše Guardian.

 

Ovo nesvakidašnje venčanje održano je nakon što je zaposlena u bolnici Džoana Šekspir putem Tvitera tražila matičara, a nakon što ga je pronašla, sa ostalim bolničkim osobljem bila je jedan od svedoka.


Jedna od doktorki je za Guardian rekla da je vremešni par planirao da izgovori  sudbonosno 'da' posle pandemije, ali da su plan promenili zbog pogoršanja Patrisijinog zdravstvenog stanja.

Portparol NHS-a je pojasnio:


Možda se nije radilo venčanju kakvo su zamišljali, ali naše osoblje se dosta potrudilo da im ceremonija postane nezaboravno iskustvo. Bolničku sobu smo  'ukrasili', pozajmili smo prstenje, doveli medicinsko osoblje za 'deveruše', ali temelj svega je zapravo njihova bezuslovna ljubav. Ovo poslepodne u našoj bolnici sigurno nećemo zaboraviti."

Svi zaposleni bolnice su Filipu i Patrisiji poželeli sreću, a Džoana je na Tviteru  opisala koliko je srećna što je učestvovala u organizaciji.


20 pitanja na koje parovi treba da znaju odgovor pre stupanja u brak: Saznajte da li možete funkcionisati zajedno!

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs