Prepoznajte ih

Emocionalna prevara je ipak prevara: Ovo su znakovi koji ukazuju na nju!

Stalno razmišljate o njemu, šaljete mu poruke, delite informacije sa njim, razmišljate šta ćete obući ako znate da će on biti na poslu, sve to ukazuje na prevaru
Ljubav i zavođenje 04.04.2014. - 20:45h Autor: tportal.hr
Foto: Shutterstok

Svog supruga jako volite, a kolega s posla samo vam je dobar prijatelj. Toliko je drag da često i dugo razgovarate i pri tome pazite kako izgledate kada znate da ćete se sresti. Iako se na telesnom planu ništa ne događa među vama, možda ste partneru emocionalno neverni.

 

Ako ste i sami primetili neke od sledećih znakova, možda ste se nesvesno našli u emocionalnoj aferi. To su znakovi za to da smo verovatno nezadovoljni u vezi i vreme je da se temeljno pozabavimo sobom.

 

1. Uvek je u mislima

 

Kada se probudite ujutro, mislite upravo na njega, a uvečer zaspete uz iste misli. A na kraju krajeva, priznajete da ga se često setite tokom dana, čak i kada biste trebali biti koncentrisani na posao ili neke druge stvari. E, to se zove zaljubljenost.

 

2. Želite izraziti osećaje

 

Dobili ste unapređenje na poslu, dete je osvojilo važan turnir ili ste dobili novac na lutriji – nije bitno koja je dobra vest u pitanju, ali želja vam je to podelite sa njim.

 

3. Šaljete mu poruke

 

Vezano je uz prethodnu stavku, a još jedan pokazatelj da vam je previše stalo – šaljete mu/joj poruke više nego supružniku, majci ili prijateljicama. Zapitajte se zašto.

 

4. Radujete se susretima

 

Iskoristićete svaku priliku da ga vidite čak i ako to znači da ćete manje viđati sve druge ljude u svom životu ili pak bez srama otkazati dogovor sa prijateljima.

 

5. Uspoređujete

 

Razmišljate kako se ponaša i što voli da radi pa želite da i vaš partner bude više poput njega. To se odnosi na sve nivoe, od izgleda do pogleda na svet i životnih načela.

 

6. Što obući, pitanje je sad

 

Da, poput pubertetlije, skloni ste tome da se dugo spremate ako znate da ćete ga sresti. A kada konačno odlučite šta odenuti, razmišljate šta ćete govoriti i kakav utisak želite ostaviti.

 

7. Osećate povezanost

 

Nije bitno radi li se o poslovnim problemima, životnim stavovima ili nečem trećem, ali jasno vam je da on jako dobro razume što želite reći te osećate povezanost na mentalnoj i emocionalnom nivoa.

 

8. Tajne

 

Aki imate potrebu da mu kažete neke intimne trenutke i razmišljanja više nego partneru, jasno je da se ne radi samo i dobrom prijateljstvu.

 

9. Delite intimu

 

Jedan od znakova da ste prešli granicu svakako je i razgovor o partneru. Bez obzira na to kakve probleme imate u braku, treća osoba ih ne bi trebala znati. To bi vam se lako moglo obiti o glavu.

 

10. Maštate o njemu

 

Ako ste se samo jednom zapitali kako se ljubi, je li nežan ili neobuzdano strastven, prešli ste granicu i počinili emocionalnu prevaru.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...