za neke stvari mudro ćute

Žena koja kaže da je spavala sa 4 frajera verovatno je sa njih 7: Bele laži pripadnica lepšeg pola!

Žene se snalaze kako znaju i umeju da ostave lep utisak kod muškaraca

Ljubav i zavođenje 01.12.2019. - 21:41h Autor: Stil/Index.hr
Foto: Shutterstock

Iskrenost je temelj svake dobre veze, no neke je stvari ipak bolje zadržati za sebe.

 

Žene su toga uglavnom svesne pa vešto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu. Ovo je deset tajni koje mnoge žena kriju od svojih partnera i slobodno možete i vi.

 

1. Najbolja drugarica zna sve

 

Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš sve detalje iz veze - od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovu bankovnom računu. Retko šta u vezi ostane skriveno od najbolje drugarice i to je nešto što se nikada neće promeniti pa je to bolje prećutati partneru.

 

2. Tačan broj partnera

 

Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspesima pre njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših seksualnih partnera, što u prevodu znači da je žena koja kaže da je spavala sa četiri frajera verovatnije spavala sa njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti neke od njih.

 

3. Dlačice po telu

 

Retko koja žena će se svom dečku pohvaliti dlakavim nogama ili pazusima. Dlačice na ženskom telu i dalje su tabu, a većina frajera za njih uopšte i ne zna.

 

4. Neuredna strana

 

Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno - ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

 

5. Upoređivanje sa bivšim

 

Sasvim je uobičajeno na početku veze upoređivati novog partnera sa bivšim(a). Novi uglavnom pobeđuje, a ako ne, znači i da bi uskoro mogao postati bivši.

 

Depilirajte se kod kuće: Recept posle koga dlake više ne rastu!

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...