Život kao bajka

Ričard Gir (69) je pravu ljubav našao pod stare dane: Ovako ja pazim na svoju ženu! (FOTO)

Ona ima 35 godina, a on 69. Nedavno su dobili dete. Vole se i ne  kriju sreću

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Kada pogledate srećno lice 69-godišnjeg američkog glumca Ričarda Gira i njegove tridesetpetogodišnje dragane, razumećete zašto je ovaj par poseban. Oni su stvoreni da budu zajedno!

 

Novac ne donosi sreću. Dokaz tome su brojni neuspešni brakovi slavnih zvezda. Pravu sreću može da vam da samo osoba koja vas iskreno voli i koju vi iskreno volite.

 

Priča o glumcu Ričardu Giru, potvrđuje ovu istinu. Ta posebna žena, za njega je bila novinarka Alehandra Silva. Venčali su se i vole se kao i prvog dana.

 

Ričard Gir nije stidljiv, kada je ljubav u pitanju. Tako je na dodeli Zlatnog Globusa, 2019. godine, izašao na binu i samo rekao dve reči: "Volim te", obraćajući se svojoj ženi.

 

 

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

foto: Profimedia

 

A kako je to sve počelo?

 

Njihovo poznanstvo bilo je više nego romantično. Kako je Ričard Gir jednom rekao: "Sve je počelo veoma jednostavno. Predstavio nas je zajednički prijatelj. Alehandra mi je rekla: "Zdravo!" I, tada kao da se svet srušio. Pogledali smo se i u prvoj sekundi smo shvatili da ćemo biti zajedno. Nikad u životu nisam doživeo takvu privlačnost. Nismo mogli skinuti pogled jedno s drugog. Gledali smo se u oči celu noć..."

 

"Priznajem, imao sam svakakve ljubavne priče. Najčešće su počinjale vrlo teško; morali smo zajedno da prebrodimo brojne poteškoće i sumnje," seća se Alehandra.

 

Eros Ramacoti (56) ima recept za uspešan brak: Najvažnije je da uvek budeš prisutan i da nikada ništa ne kriješ!

foto: Profimedia

 

"Sećam se da sam morala mnogo da se trudima da bi mi veza uspela. A onda kada sam upoznala Ričarda, sve je počelo ubrzano da se odigrava. U početku sam imala određene sumnje. Oklevala sam. A on uopšte nije. Ričard je bio 100% siguran da je to sudbina. Kasnije sam shvatila da smo oboje na prvi pogled osećali da ćemo biti zajedno."

 

 

Ubrzo su se Ričard i Alehandra venčali. To se dogodilo na glumčevom ranču, prošlog aprila. Venčanje je bilo veoma skromno. 

 

"Od tada se volimo sve više," kaže Alehandra.

 

Par je mnogo želeo dete i trudnoća se desila. Ričard Gir je odbio dve vrlo zanimljive ponude za film, a sve kako bi bio pored svoje trudne supruge. Par je provodio mnogo vremena zajedno, pa su čak otišli u posetu Dalaj Lami. Buduća majka je na društvenim mrežama objavila fotografijiju u kojoj guru blagosilja bebu.

 

Ričard Gir je imao 69 godina, a Alehandra 35, kada im se rodio sin u Njujorku.

 

Oboma je ovo drugo dete jer Gir ima osamnaestogodišnjeg sina Homera, dok silva ima šestogodišnjeg sina.

 

 

Život sa Robi Vilijamsom (45) je noćna mora: Parama se ne može kupiti zdravlje! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Kako održavaju ljubavni žar?

 

Ričard Gir svojoj supruzi svaki dan govori koliko mu znači:

 

"Svaki dan me pita: Šta bi te danas usrećilo?", kaže Alehandra. "Pa, kako da se posle ovih reči ne osećam kao da sam u bajci?"

 

I to nije sve: Svaki dan Gir komponuje pesmu za svoju dragu Alehandru.

 

"Kako da ne budem srećan pored takve žene? Oženjen sam najlepšom, najšarmantnijom, inteligentnom, osetljivom, veselom, strpljivom i sposobnom ženom! Nikad ne prolazi pored tuđe nesreće! Uvek teži da pomogne, uteši. A kakvu tek salatu sprema. Niša ukusnije nisam probao ni u jednom restoranu na svetu," hvali  Ričard Gir svoju ženu.

 

 

Rođenje zajedničkog deteta, još više je učvrstilo njihovu vezu.


Sreća u braku zavisi od ovih reči: Ovo morate svaki dan reći svom mužu!

 

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...