Oglas lične prirode

Uspešna poslovna žena javno traži muža: Imam 56 godina i tražim slobodnog gospodina koji voli svoju majku, ali ne živi sa njom! (VIDEO)

Dođete u određene godine kada prestanete da brinete o tome šta drugi misle i to je veoma oslobađajuće, priznala je En

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Printscreen/ youtube/ A Man For Ann - Cab Ad

Uspešna poslovna žena, oslobodivši se tereta tuđih mišljenja u potrazi za srodnom dušom, odlučila je da svoje marketinške sposobnosti upotrebi za "promociju" nečeg posebnog – sebe.

 

En Kutbil Lenejn je tri i po decenije promovisala luksuzne apartmane na Menhetnu, a danas radi kao samostalni agent Daglas Eliman nekretnina, a svoj poslovni uspeh doslovno želi da "prekopira" i na ljubavno polje.

 

Lenejn, koja trenutno prodaje kuću Brusa Vilisa, predstavila je svoje karakteristike na isti način na koji to čini sa nekretninama koje prodaje:

 

"56 godina, fit, traži brak sa slobodnim gospodinom koji voli svoju majku – ali ne živi s njom".

 

 

15 žestokih saveta ruskog psihologa ženama: Ako hoćeš da se udaš, prestani da svima pričaš o tome!

Ona se dala u potragu za srodnom dušom snimivši i oglas sa kreativnim nazivom "A Man for Ann" (muškarac za En) u kojem, između ostalog, kaže:

 

"Uspela sam da prodam milijarde dolara vredne njujorkše nekretnine, ali jedna stvar u kojoj nisam uspela, jeste da nađen divnog, slobodnog, razvedenog tatu da se ponovo udam".

 

Lenejn je razvedena 15 godina i dugo je pokušavala da pronađe srodnu dušu preko specijalizovanih sajtova, ali bez uspeha, tako da se sada odlučila na ovaj "veoma hrabar potez", piše Blumberg.

 

"Dođete u određene godine kada prestanete da brinete o tome šta drugi misle i to je veoma oslobađajuće", rekla je En Kutbil Lenejn.

 

Psiholog Mihail Labkovski ženama: Evo zašto vam prilaze samo oženjeni muškarci!​​​​​​​

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...