osobine koje odbijaju svakog muškarca

Ako se pronađete, teško vama: Ove ženske osobine muškarci ne mogu da smisle!

Postoje neke ženske osobine koje muškarce jednsotavno izluđuju

Ljubav i zavođenje 09.02.2019. - 17:42h Autor: Stil/Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Manjak bontona, grubost i neljubaznost neke su od muških osobina koje će odbiti svaku ženu. Ali, reč je o dvosmernoj ulici.

 

U anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca starih od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole.

 

Tračevi o tuđim životima

 

Muškarac kojem ste se svideli želi da zna sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica. Koji bezazleni trač s vremena na vreme dogodi se svakom, ali kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, imate osobinu koju ne voli nijedan muškarac.

 

Ove ženske osobine uzbuđuju svakog muškarca: Kako da ga zavedete!

foto: Shutterstock

 Grubost i neljubaznost

 

Žene nisu jedine koje primete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.

 

Ako svako malo 'zarežite' na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili pak agresivno komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, verujte da to neće proći nezapaženo.

 

Materijalizam

 

 

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada biraju muškarca. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama mnogo privlačniji od drugih.

 

Bilo da i vi spadate u ovu grupu žena ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca u počecima veze i tokom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni, znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo loše.

 

Niste ni svesni koliko veza trpi: Ako radite ove stvari, terate partnera od sebe!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...