Spojeni u ljubavi

Ovo je NAJJAČI ASTRO PAR: Niko im NIŠTA NE MOŽE!

Ove kombinacije horoskopski znakova su fatalne

Sex 12.02.2021. - 19:53h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

BIK I DEVICA

 

Kad se upare, ova dva znaka izbegavaju sukobe, uvek su smireni u komunikaciji. Odnos Bika i Device zasnovan je na velikoj ljubavi, logici i dobroj organizaciji.

 

STRELAC I OVAN

 

Ovaj par je duboko emotivno vezan. Zbog buntovnih sklonosti, spajanje ovih znakova nije lako, ali kad se jednom spoje - njih dvoje odlično funkcionišu. I Strelac i Ovan beže od rutine i zajedno se ludo zabavljaju.

 

RAK I RIBE

 

Fantastičan par koji se na prvi pogled savršeno razume. Izuzetno su pažljivi i osetljivi jedno prema drugom, zajedno ostaju i u tuzi i u radosti. Nesumnjivo - ovo je par sa najdubljom emotivnom vezom.

 

VAGA I RAK

 

Njih dvoje se dopunjuju na gotovo svim nivoima i kad se udruže - samo im je nebo granica. Ova dva znaka su prema zodijaku "srodne duše".

 

ŠKORPIJA I VAGA

 

Duboko su emotivno povezani. Njihova međusobna strast i posvećenost jedno drugom čine ovaj par neuništivim. U intimnom smislu, oni se savršeno uklapaju.

 

BLIZANCI I VODOLIJA

 

Ovo su dva znaka koji se savršeno nadopunjuju. Čak i ako ponekad imaju suprotna mišljenja o određenim pitanjima, oni znaju kako da se motivišu i slože.

 

Slabost jednog partnera, uvek se nadoknađuje snagom drugog. Zajedno mogu da prežive sve bure.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...