iskustvo

Moj muž je spavao sa 126 žena i ja smatram da je to fantastično: Svi su pričali da je ženskaroš, ali ja sam ga smirila!

Ona je spavala sa 4 muškarca pre njega. Kroz njegov krevet je prodefilovalo čak 126 žena. Kortni i Eliot imaju brak iz snova

Sex
Autor:
Foto: Pritnscreen/ Instagram/ courtsxx98

Kortni Hargvins (22) kaže da je pre udaje za Eliota (23) spavala sa četiri muškarca, dok je on spavao sa čak 126 žena.

 

"Drago mi je što on ima toliko iskustva, jer to znači da sa njim u krevetu nikad nije dosadno. Divljeg muškarca uvek možete da smirite, a sa njim dobijate mnogo toga," tvrdi Kortni, koja je Eliota, po struci električara, upoznala 2017. godine u noćnom klubu.

 

"Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da kući iz provoda ne ide sam i da je već odveo u krevet mnogo žena. Nisam bila zainteresovana za nekog takvog i rekla sam mu da se skloni jer nisam htela da budem samo još jedan broj. Počeli smo da razgovaramo, a on zaista ništa nije pokušavao. Ponudio mi je da me odveze kući, a pristala sam da svratim do njega na kafu, ali sam mu stavila do znanja da je to samo prijateljski. Ipak, veći deo noći smo pričali, a na kraju smo završili u krevetu. Bio je jako samouveren. Ujutro telefon nije prestao da mu zvoni, svi prijatelji su ga zvali da provere da li je uspeo da me odvuče u krevet i terali ga da me oceni od 1 do 10," ispričala je Kortni, dodajući da je bila uverena da će sve ostati na toj avanturi, međutim, Eliot ju je pozvao da mu se pridruži na doručku.

"Otvorio mi se i priznao da je retko kada sam išao kući otkad je napunio 18 godina. Cenila sam njegovu iskrenost i priznala mu da sam ja jako neiskusna u poređenju s njim. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interes za mene kada shvati da nemam sve potrebne veštine, ali to ga uopšte nije brinulo. Ranije su mi momci prigovarali zbog mog neiskustva, ali Eliot nije takav. Vrlo brzo smo postali par. Zapravo, praktično posle te prve noći nisam ni izlazila iz njegovog stana," kaže ona, dodajući da je brzo nakon toga Eliot prestao da posećuje noćne klubove.

 

"On zna mnogo o intimnim odnosima i s njim je u krevetu svaki put avantura. Zna kako da zadovolji ženu, a to moji bivši nisu znali. Zbog njega se osećam divno, a on od mene ne očekuje da visim s lustera i divljam," rekla je Kortni. U početku mu, kaže, nije verovala zbog njegove reputacije.

 

"Onda sam rešila da naš odnos neću ocenjivati po tome šta drugi pričaju, već samo po tome kako se on ophodi prema meni, a to je uvek sa puno poštovanja i iskrenosti," kaže Kortni koja je pola godine nakon početka veze zatrudnela, a rekli su "da" mesec dana pre nego što je na svet došao njihov sin Ajzak. Pre 10 meseci dobili su i ćerku Alaju.

 

"Ja sam samo profitirala iz njegovog divljanja. Dobila sam muža koji zna šta radi u krevetu, a koji je istovremeno i divan muž i otac zato što se izdivljao i izbacio sve iz svog sistema," kaže ona.

 

Eliot, s druge strane, kaže da jeste bio ženskaroš, ali da je Kortni sve promenila.

 

"Dok nisam upoznao Kortni, samo su me interesovali izlasci i žene. Kortni je nešto drugo, zrela, osećajna i ume da oprosti. Savršena je za mene i radije bih proveo život sa njom u porodičnom okruženju nego se vratio svojim starim navikama," kaže on, a prenosi The Sun.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...