1. Zagrejte rernu na 190 stepeni ° C. U kalupe za kapkejk stavite papirne korpice.
2. Pomešajte brašno, prašak za pecivo i so zajedno u činiji. U drugoj posudi, izmiksajte neslan puter i šećer, sve dok smesa ne postane glatka. Zatim dodajte jedno po jedno jaje i sve vreme mešajte sastojke. Sada u smesu sipajte ekstrakt vanile i limunovu koru.
3. Brašno (iz prve posude) sipajte u smesu sa puterom. U smesu naizmenično dodajte mleko, limunov sok i brašno. Sve vreme mikserom mešajte sastojke.
4. Kada je testo gotovo, sipajte ga u pripremljene korpice za kapkejk, puneći 3/4 korpice. U zagrejanoj rerni pecite kolačiće oko 17 minuta. Kada budu gotovi, ostavite ih da se dobro ohlade.
5. Za pripremu kremastog fila, sipajte slatku pavlaku u posudu i mutite je mikserom, sve dok ne počne da se zgušnjava. Postepeno dodajte šećer i sok od limuna, sve vreme mešajući sastojke mikserom. Kada je fil gotov, ukrasite kapkejkove kremom od limuna, koji će se topiti u ustima!