Jednostavno i zdravo

Omiljeni kolač Jelene Đoković: Bez brašna i jaja! Novakova supruga otkrila recept!

Supruga Novaka Đokovića oduševljena je kolačom, a recept je više nego jednostavan.

Recepti
10:46h Autor:
Omiljeni kolač Jelene Đoković: Bez brašna i jaja! Novakova supruga otkrila recept!
Foto: Printscreen Instagram / Rawspirations

Jelena Đoković propagira zdravu ishranu, a sada je sa celim svetom podelila jedan slatkiš koji obožava!

Recepti Jelene Đoković uvek oduševe sve, a tako je bilo i ovaj put kada je sa svojim pratiocima podelila kako pravi ukusnu poslasticu, piše Lepa & Srećna.

Domaći lešnik krem: Bez ikakvih aditiva, treba da ga ima svaka kuća! (RECEPT)

foto: Profimedia

Supruga Novaka Đokovića oduševljena je kolačem, a recept je više nego jednostavan.

Sastojci:

- 200 g kakao putera - 2 kašike kokosovog ulja - 150 g kakao praha - 3 kašike javorovog sirupa - 1 kašičica lecitina - prstohvat soli

Jelena Đoković nikad iskrenije: Progovorila o optužbama da je ona kriva za Novakov pad, porodičnoj intimi i deci!

foto: Profimedia

Sastojci za sloj od bele čokolade:

- 100 g kakao putera - 1 kašika kokosovog ulja - 3 kašike javorovog sirupa - 1 kašičica lecitina

Priprema:

Istopite kakao puter i ulje, pa u to dodajte sve preostale sastojke. Dobijeno "testo" podelite na dva dela, pa u jedan dodajte nekoliko kašika kokosovog ili bademovog mleka. Promešajte dobro.

Za sloj od bele čokolade, istopite puter i ulje, dodajte preostale sastojke i sve dobro promešajte. Sad imate tri činije sa tri različita testa. Ostavite ih da se prohlade i malo stegnu, a zatim u kalupe za mafine sipajte po jednu kašiku od svake mešavine, tako da se pomešaju kao na slici. Ostavite u zamrzivaču 30 minuta, a ga možete poslužiti i uživati u ukusnoj poslastici.

Just an idea....? great recipe! #happysunday

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs