Ukoliko imate neko voće i ne znate šta ćete sa njim napravite na brzinu ovu pitu. Ja sam ovoga puta ispekla sa kruškama.

Sastojci:


500 gr krušaka
500 gr gotovih kora
200 gr šećera
cimet pola kesice
1 vanilinog šećera
100 ml ulja

img-20150729-090404.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Priprema:


Jednu koru pouljite i raširite drugu koru koju takođe pouljite malo četkicom. Kruškeisecite po dužini na tanje parčiće i poređajte ih u donji deo kore.

Pospite malo šećerom i cimetomsavite krajeve i urolujte. Ređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Sve tako dok sve ne utrošite materijal.

Odozgo namažite uljem sa četkicom i pecite u rerni na 200 stepeni C oko 30 minuta da lepo porumeni.

Pečenu pitupospite vanilinim šećerom. Sladite se!


Prijatno!

Izvor: Kod bake u gostima

Sjajan i ukusan desert koji se brzo pravi. Možete koristiti voće po izboru!