Sastojci: 2 jaja, 50 g kakao praha, 150 g brašna, malo soli, 1 mala kašičica praška za pecivo, 70 g šećera, 6 malih kašičica kokosovog ili biljnog ulja, 50 ml mleka po izboru (pirinčano, kravlje, bademovo), pola kašičice ekstrakta vanile

Uputstvo: Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 20 minuta u rerni na 180 stepeni.

Ukoliko želite, možete preko torte rastopiti čokoladu za kuvanje ili posuti prah šećer.

Savet: Na pola pečenja, možete u testo staviti cele kockice čokoladepo želji.

Prijatno!

Probajte još:

Najukusnija torta od bele čokolade: Ukus da ti pamet stane! (RECEPT)

Šamponeze torta: Ukusan i sočan desert starih poslastičara! (RECEPT)

Jastuk torta od malina: Sočna, izdašna, topi se u ustima! (RECEPT)​​​​​​​

Ako trebate brzi desert za nenajavljene goste, spas se krije u receptu za čokoladnu tortu koju možete napraviti za dvadeset minuta...