Sastojci: 2 jaja, 50 g kakao praha, 150 g brašna, malo soli, 1 mala kašičica praška za pecivo, 70 g šećera, 6 malih kašičica kokosovog ili biljnog ulja, 50 ml mleka po izboru (pirinčano, kravlje, bademovo), pola kašičice ekstrakta vanile Uputstvo: Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 20 minuta u rerni na 180 stepeni.
Ukoliko želite, možete preko torte rastopiti čokoladu za kuvanje ili posuti prah šećer.
Savet: Na pola pečenja, možete u testo staviti cele kockice čokolade po želji.
Prijatno!
Probajte još:
Najukusnija torta od bele čokolade: Ukus da ti pamet stane! (RECEPT)
Šamponeze torta: Ukusan i sočan desert starih poslastičara! (RECEPT)
Jastuk torta od malina: Sočna, izdašna, topi se u ustima! (RECEPT)