Umesite dobro rukama sve sastojke, pritiskajući dobrih deset minuta. Potom ostavite da stoji u frižideru najmanje dva sata, po mogućstvu preko noći. Urolajte meso u glatku rolnu prečnika oko 1,5 cm. Iz rolne secite ćevapčiće i pržite ih u tiganju sa debelim dnom sa svih strana dok ne postanu hrskavi. U međuvremenu, pustite belo vino da provri u šerpi. Dodajte sir iseckan na kockice i pustite da se otopi na tihoj vatri. U drugom tiganju zagrejte malo maslinovog ulja i pržite radič isečen na trake oko dva minuta na umerenoj vatri. Ćevapčiće i radič poslužite na toplom tanjiru. Preko njih prelijte krem-sos od sira.

Savet
Pri pripremi ćevapa, pored ostalih začina, dodajte navrh noža praška za pecivo da bi se lakše ispekli

Savet
Pri pripremi ćevapa, pored ostalih začina, dodajte navrh noža praška za pecivo da bi se lakše ispekli

Niški ćevap-naprednija verzija

Niški ćevap-naprednija verzija