Umutiti 6 belanaca sa 2 šoljice šećera (one srednje za kafu). Kada se to dobro umuti, dodati pola te iste šoljice ulja i 50 grama rendane čokolade za kuvanje.
U zasebnom tanjiru pomešati 7 kašika brašna i pola kesice praška za pecivo. Potom ih dodati gore pripremljenoj smesi.
Pouljiti pleh (vrlo malo) i zagrejati rernu na 250 stepeni. Sipati smesu u pleh i ubaciti u rernu. Peći na 220 stepeni oko 15-ak minuta.
Priprema fila: U šerpici kašikom umutiti 6 žumanaca i šest kašika šećera. Kuvati na ringli dok se šećer ne rastopi. Mešati kašikom sve vreme da ne bi zagorelo. Skinuti sa ringle i dodati 50 grama čokolade i 125 grama margarina (pola onog većeg pakovanja). Vratiti na ringlu i kuvati dok se čokolada i margarin ne rastope. Mešati sve vreme.
Kada je fil gotov, izvaditi koru iz rerne, i vruću koru preliti vrućim filom. Bitno je da i kora i fil budu vrući kako bi se smese lepo sjedinile. Držati kolač u toploj prostoriji. Kada se ohladi, izrendati manji euro-blok preko (može i veći, po ukusu). Bitno je da se kolač ohladi pre stavljanja euro-bloka da se on ne bi rastopio.