Oduševiće vas

Domaće gumene bombone

Ima li išta lepše od ukusnih medvedića?
Recepti
11:22h Autor:
Domaće gumene bombone
Foto: Shutterstock
  • 30 minuta
  • Srednje teško

Sastojci

  • 500 ml vode
  • 20 g želatina
  • aroma po želji
  • jestiva boja po želji
  • 1 kašika meda

1. Pomešajte vodu i želatin na srednjoj temperaturi i mešajte dok se želatin ne istopi i dobijete jednoličnu smesu. Skinite sa vatre, dodajte nekoliko kapi arome i boje, zatim kašiku meda, promešajte, pa ostavite da se hladi oko pola sata.

2. Izlijte u kalupe i ostavite u frižideru na 2 sata, a zatim prebacite u zamrzivač da odstoji oko 30 minuta. Sipajte ih u činiju, ostavite malo na sobnoj temperaturi i spremne su za jelo!

OVDE preuzmite recept za domaće karamele - Osuševiće vas!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs