Sastojci:

  • 800ml vode
  • 4 pudinga (2 od vanile, 2 od čokolade)
  • 8 kašika šećera
  • 250ml biljne pavlake (ili 250g posnog margarina)
  • 100g šećera u prahu
  • 350g posnog mlevenog keksa
  • 2 banane ili voće po izboru
  • 2 štangle od 200g posne čokolade

Priprema: Skuvajte 2 pudinga od vanile, zatim skuvajte 2 pudinga od čokolade. Oba pudinga ostavite da se prohlade. Umutite biljnu pavlaku, šećer i mleveni posni keks. Podelite smesu u dva dela, a potom u puding od vanile dodajte pola smese od mlevenog keksa, a onda isto to uradite i sa pudingom od čokolade.

U vatrostalnu činiju prvo stavite smeđi deo fila, zatim sečenu bananu, a potom svetli deo fila i preko zalijte rastopljenu čokoladu.