Svako će vas pitati za tajnu kada bude probao: Recept za najkremastije domaće eklere koji se lepe za dušu

Donosimo vam recept za najkremastije domaće eklere u kojima će uživati svako ko ih bude probao.

Recepti
Svako će vas pitati za tajnu kada bude probao: Recept za najkremastije domaće eklere koji se lepe za dušu
Foto: Printskrin@Aurora Recepti/YouTube

Sastojci:

Za fil potrebno:

  • 500 ml mleka
  • 3 jaja
  • 100 g šećera
  • 100 g maslaca
  • 80 g kukuruznog skroba
  • 2 kesice (18g) vanilinog šećera

Za testo je potrebno:

  • 200 ml vode
  • 100 g maslaca
  • 4 jaja
  • 150 g brašna

Priprema:

Peći na 210°C (410°F) prvih 20 minuta zatim smanjiti na 150°C (300°F) i peći još 10 minuta

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs