DR. OETKER VANILIN ŠEĆER I PRAŠAK ZA PECIVO SA POBEDNICAMA KONKURSA

Recepti
12:43h Autor:
DR. OETKER VANILIN ŠEĆER I PRAŠAK ZA PECIVO SA POBEDNICAMA KONKURSA
Foto: Promo

Da uživaju u pravljenju poslastica, kao i za jedinstvene recepte koji sadrže Dr. Oetker Prašak za pecivo i Vanilin šećer, su znali porodica i prijatelji Marine Stanojević i Kristine Gašpar, a od sada tu mogućnost ima cela zemlja, zahvaljujući pobedi na konkursu “Dr. Oetker sa tvojim potpisom“ koja im je, između ostalog, donela objavljivanje recepata sa njihovim potpisom na višemilionskom tiražu pakovanja proizvoda koji će se naći u prodaji narednih godinu dana.

Njihovi posebni recepti za Kokos kiflice i Rešetkasti kolač sa višnjama su proglašeni za najbolje od mnogih podeljenih na stranici Receptoteka koja je riznica dobrih ukusa. Konkurs koji je organizovan ima poseban značaj jer tradicija Dr. Oetker Praška za pecivo proslavlja 130 godina postojanja ove godine, dok je Vanilin šećer njegov neodvojivi saveznik za pripremu poslastica.

prašak za pecivo
foto: Promo

Kristina Gašpar i Marina Stanojević, pored svog talenta, dele i ljubav prema poslasticama. Kroz ovaj konkurs su dobile priliku, ne samo da dele svoje recepte sa drugima, već i da postanu deo dugogodišnje Dr. Oetker tradicije. Njihova pobeda ističe važnost deljenja omiljenih recepata sa najmilijima, a posebno na stranici Receptoteka gde se okupljaju ljubitelji kuvanja iz celog sveta.

Recepti dostupni na Receptoteka stranici su dragoceni izvor inspiracije koji podsećaju na ukuse i mirise koji nas vraćaju u toplinu porodičnog doma. Ujedno je i mesto kreativnosti, saveta i hedonističkog druženja, gde ljubitelji kuvanja mogu da pokažu svoj talenat.

Potražite Dr. Oetker Vanilin šećer i Prašak za pecivo sa receptima Kristine Gašpar i Marine Stanojević, na policama prodavnica širom zemlje. Pružite sebi priliku da oživite svoje najdraže kulinarske uspomene i doživite poslastice na potpuno novi način sa Dr. Oetker proizvodima.

prašak za pecivo
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs