OVO JE UBEDLJIVO NAJBOLJI DORUČAK: Čitava porodica ga obožava i rado jede

Biti majka danas nosi veliku odgovornost. Izvesti decu na pravi put je ono jedino čemu stremimo i nema roditelja koji ne strahuje pred ovim velikim zadatkom

Recepti
Autor:
OVO JE UBEDLJIVO NAJBOLJI DORUČAK: Čitava porodica ga obožava i rado jede
Carnex viršle - svaki dan radostan, Foto: Shutterstock

Ipak, mislim da majke osećaju najveći pritisak po pitanju toga šta njihova deca jedu. Izbalansirana ishrana sada se ceni više nego ikad, a upravo su majke te koje većinom kuvaju i vode brigu o ishrani porodice.

Meni lično spremanja ručka ne predstavlja problem jer imam bezbroj ideja i zapisanih recepata koje sa uživanjem isprobavam. Međutim, problem nastaje kada dođe vikend i kada je potrebno napraviti doručak koji će zadovoljiti celu porodicu. Tada svi imaju želje oko prvog jutarnjeg obroka i svi žele različito.

Godinama sam svaku subotu i nedelju na sto iznosila raznorazna jela kako bih izašla u susret svim njihovim željama. Do ručka bih se već izmorila i sasvim izgubila volju za pripremom obroka. A onda sam uvidela jednu stvar. Ipak svi oni vole Carnex viršle.

Ćerka obožava kada ih skuvam i poslužim sa jajima, sin voli u sendviču sa dosta senfa, a muž će rado da pojede viršlu uz dosta sveže salate.

Viršle
foto: Shutterstock

Zbog toga sam jedno jutro zvanično proglasila: “Od danas vikend-doručak će uvek biti Carnex viršla. I na moje veliko iznenađenje nije bilo žalbi. Svi su poslušno sedali za sto i uz viršle uzimali neko jaja, neko sir, neko salatu – kako je kome odgovaralo.

Od tog momenta radujem se pripremi doručka, jer znam da je Carnex Delikates viršla od pažljivo odabranih komada svinjskog i goveđeg mesa. Jedino Carnex viršle su one prave viršle koje pamtimo iz detinjstva i čiji ukus se decenijama nije menjao.

Zahaljujući njima sada svaki vikend znam šta ću da spremim za doručak i radujem se tome i sasvim sam se srodila sa njihovim sloganom Carnex Svaki dan radostan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs