Roštilj

Carski ražnjići

Pripremite carske ražnjiće za nezaboravan roštilj
Recepti
22:36h Autor:
Carski ražnjići
Foto: Thinkstock
  • 60 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • Pileće belo meso
  • pileća džigerica
  • svinjetina (krtina)
  • sveži šampinjoni
  • crni luk (manje glavice)
  • dimljena slanina
  • beli luk
  • začin C
  • Ulje

Piletinu i svinjetinu iseći na manje kockice. Pileću džigericu očistiti od žilica i razdvojiti na posebne komade.

Piletinu, svinjetinu i džigericu staviti u smesu napravljenu od ulja, začina i gnječenog belog luka da malo odstoji.

Šampinjone na četvrtine (ako su veći). Crni luk takođe iseći na četvrtine. Slaninu iseći na manje kockice. Na ražnjiće ređati naizmenično sastojke i peći na roštilju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs