Uživanje

Brza keks torta: Desert koji se pravi u duploj meri, jer ga nikad nije dovoljno! (RECEPT)

Toliko jednostavno se pravi, a tako je dobrog ukusa

Recepti
Autor:
Brza keks torta: Desert koji se pravi u duploj meri, jer ga nikad nije dovoljno! (RECEPT)
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • 400 gr keksa
  • 100 gr maslaca
  • 2 pudinga od čokolade
  • 2 pudinga o slatke pavlake
  • 2 kašike prah šećera
  • 1 l mleka
  • 4 kašike šećera
  • 2 vanilin šećera

Priprema:

Skuvati puding na mleku dodati šećer po želji i vanilin šećer. Ja sam dodala po dve kašike. Maslac umutiti sa šećerom u prahu. Puding dobro ohladiti.

Podeliti maslac na 2 dela pa u jedan dodati čokoladni, a u drugi beli deo i dobro izjednačiti. Uzani pleh obložiti folijom.

Jedan keks namazati čokoladom, a do njega drugi namazati sa kremom od slatke pavlake i sa strane ubaciti po jedan keks.

Odozgo namazati beli krem, pokriti ostatkom folije i ostaviti 2 sata u frižideru. Izvaditi na tacnu pa sa strane premazati ostatkom belog fila, a odozgo čokoladnim fil.

Posuti malo kokosovim brašnom ili rendanom belom čokoladom. Ostaviti u frižideru da prenoći da se stegne i upije keks. Servirati i uživati u predivnom ukusu.

Izvor: Kod bake u gostima

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs