Ovaj kolač je spoj kokosa i griza i pravo je uživanje za nepca.
Sigurno će se dopasti onima koji vode računa o ishrani, kao i onima koji poste.
Sastojci:
- 2 čaše griza
- 2 čaše brašna
- 1,5 šoljica ulja
- 1 kesica sode bikarbone
- 2 čaše vode
- 3 kašike džema od jagoda
- 2-3 kašike kokosovog brašna
Krem torta složena za tačno 10 minuta: Bez kuvanja, pečenja i prljanja gomile sudova! (RECEPT)
Umesto džema, ukoliko niste ljubitelj, možete dodati neki zaslađivač.
Priprema:
Pomešajte sve sastojke i sipajte u podmazanu, pobrašnjenu tepsiju srednje veličine.
Stavite u zagrejanu rernu i pećite, na 200°C, oko 30 minuta
Čačkalicom probajte da li je kolač pečen.
Izvaditite iz rerne i ostavitite da se ohladi pa pospite kokosovim brašnom.
Dalmatinska tečada: Omiljeni ručak najzdravijih ljudi na Mediteranu! (RECEPT)