prste da poližete

Staro domaće jelo koje uvek iznova oduševljava: Savršen prebranac! (RECEPT)

Ovo jelo je jedno od omiljenih na našem podneblju i kada ga spremite uvek vam se traži još

Recepti
Autor:
Staro domaće jelo koje uvek iznova oduševljava: Savršen prebranac! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 kilogram tetovca
  • 3 – 4 glavice crnog luka
  • nekoliko čena belog luka
  • list lovora
  • zrna bibera

Od nadimanja ni traga ni glasa: Usvojite ovih 5 pravila i uživajte u pasulju bez bojazni od gasova!

foto: Shutterstock

Zaprška:

  • 300 grama crnog luka ili praziluka
  • kašika masti ili ulja
  • mlevena paprika
  • so
  • biber

Priprema:

  • Pasulj obarite da provri, vodu prospite i nalijte drugu.
  • Dodajte iseckan crni luk, nekoliko čena belog luka, list lovora i nekoliko zrna bibera.
  • Kad se pasulj dobro raskuva ocedite vodu, pasulj dobro izgnječite varjačom, pa prespite u posudu sa pripremljenom zaprškom.

Tučeni prebranac: Staro obožavano domaće jelo! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Prebranac