Lako i brzo se sprema, neodoljivog je ukusa i može vas lepo zasititi! Što da ne probate!
Potrebni sastojci:
- 1 vekna hleba (iseckana na deblje komade)
- 5 oljuštenih čena belog luka (ili više - prema ukusu)
- 1 svež paradajz
- 50 ml maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
- malo svežeg peršuna
Način pripreme:
Iseckane parčiće hleba stavite u tost dok ne postanu hrskavi i zlatne boje.
Možete ih zapeći i u rerni na oko 150 stepeni, 5-10 minuta.
Čuveni indijski naan sa belim lukom: Aromatični hleb koji se lepi za prste! (RECEPT, VIDEO)
Ravnomerno utrljajte čena belog luka i parče paradajza na gotove parčiće hleba. Poprskajte ih maslinovim uljem ili ih premažite četkicom ili rukama.
Začinite solju i biberom po vašem ukusu.
Možete dodati i malo iseckanog svežeg peršuna po vrhu.
Prijatno!