Sastojci:
- pakovanje gotovih kora za tortu
- 1/2 kg šlaga
- 1/2 l kisele vode
- 4 kisele pavlake
- 250 grama šećera u prahu
- 300 grama keksa
- 600 ml čokoladnog mleka
Fil 1: umutiti 1/2 kg šlaga i 1/2 l kisele vode Fil 2: sjediniti 4 kisele pavlake, 250grama šećera u prahu i 300 grama keksa.
Anđeoske suze: Neverovatna bela torta dostojna dvorske trpeze! (RECEPT)
Priprema:
- Staviti koru pa je natopiti čokoladnim mlekom.
- Špricom stavljati kuglicu od fila 1, pa pored od fila 2 (može i na jednu koru jedan fil pa na drugu drugi)
- Stavite drugu koru i isto je natopite čokoladnim mlekom, te ponovite proces sa filom.
- Isto tako i sa trećom korom posle koje isto ide fil na koji se stavlja dekoracija.
Dekoracija je po želji!
Ruska čupava torta: Kombinacija čokoladnog testa i krema od vanile! (RECEPT)