Šta vi mislite?

Roditelji napali Krisi Tajgen: Zbog svojih kompleksa mučiš dete! (FOTO)

Dok su neki, koji su se susreli s istim problemom kod svoje dece, podržali Krisi, bilo je i onih koji se ne slažu s njenim metodama

Vaše dete & vi
Autor:
Roditelji napali Krisi Tajgen: Zbog svojih kompleksa mučiš dete! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ne slažu se svi s njezinim metodama

Manekenka Krisi Tajgen je ponosna majka dvogodišnje Lune i jednogodišnjeg Majlsa a s njima prolazi neke od najzabavnijih trenutaka odrastanja. Ipak, ni u njenom životu nije sve savršeno, pa njena deca nisu pošteđena problema s kojima se bebe često susreću. Tako je Krisi na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem dok maleni nosi kacigu za oblikovanje glave.

Krisi Tajgen šokirala javnost: Nisam imala depresiju posle porođaja, jer sam pojela svoju posteljicu! (FOTO)

Takve kacige se upotrebljavaju kada deca imaju sindrom zaležane glave, a maleni Majls je jedno od dece kojoj je to potrebno. "Moja beba danas nosi kacigu za oblikovanje glavice. Molim vas, nemojte da ga žalite. On je srećna beba", napisala je manekenka pored fotografije.

Dok su neki, koji su se susreli s istim problemom kod svoje dece, podržali Krisi, bilo je i onih koji se ne slažu s njenim metodama. Tako su je optužili da je iskompleksirana i rekli da zbog sopstvene opsesije savršenstvom muči dete.

Uz sinčića Majlsa, manekenka i njen suprug Džon Ledžend imaju i dvogodišnju ćerku Lunu, a oba deteta se dobili za vreme braka u koji su stupili 2013. godine.

Poznata manekenka otvorila dušu i progovorila o teškom periodu: Po telu su mi izbijale masnice! Zapitala sam se...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs