ZAPALIO INTERNET

Sastav školarca iz Srbije o kojem priča region: To je moja lična stvar! Ako dobijem keca, videćemo se u Strazburu! (FOTO)

Učenik je izrazio svoje nezadovoljstvo na originalan način, pa je učiteljici poslao jasnu poruku.

Vaše dete & vi
18:49h Autor:
Sastav školarca iz Srbije o kojem priča region: To je moja lična stvar! Ako dobijem keca, videćemo se u Strazburu! (FOTO)
Foto: profimedia

Počela je nova školska godina, a već na samom startu jedan školarac iz Srbije je napisao originalan sastav koji je brzinom svetlosti obišao društvene mreže i zapalio internet.

Naime, dečak je na temu "Kako sam proveo praznike" jasno i glasno izrazio svoje negodovanje, pa je učiteljici poručio da se vide na sudu u Strazburu ako dobije keca". Na taj način mališan je jasno stavio do znanja da iako je dete on zna svoja prava.

Počinje školska godina: Evo kako da prepoznate strah od škole kod svog deteta i kako postupiti!

"Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima. Ovo je moja lična stvar, kao što je i leto – moje lično vreme za odmor, i ne moram za to polagati račune u ovom sastavu.

Treba da se poštuju ljudska prava! Ako dobijem keca iz ovog sastava, onda ćemo se, draga moja nastavnice, videti u Sudu za ljudska prava u Strazburu.

Dobićete poziv od njih, a ja ću već biti tamo u vezi drugog posla. Kojeg – i to je moja lična stvar i nikog ne treba da zanima", napisao je školarac.

Tri veštine koje nas škola nije naučila, a bez njih se ne može: Zato vam ide loše u životu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs