Upozorenje svim roditeljima

Zastrašujuće slike devojčice (4): Ne dozvolite ovo deci po visokim temperaturama, posledice su užasne!

Da ni jedno dete ne doživi ovo!

Vaše dete & vi
14:59h Autor:
Zastrašujuće slike devojčice (4): Ne dozvolite ovo deci po visokim temperaturama, posledice su užasne!
Foto: Profimedia

Majka četvorogodinje Azije Rajt iz Musirija objavila je šokantne fotografije svog deteta! O njima poslednjih dana bruji ceo svet.

Naime, majka Dona je želela sa javnošću da podeli nesrećan slučaj koji su ona i njena devojčica doživele, i da na taj način upozori sve druge roditelje.

Malena Azija izašla je sa majkom i sestrama u park gde je poželela da se spusti niz tobogan.

Kako odgajati mentalno jako dete: 13 navika u vaspitanju koje treba izbegavati!

Kako je bila vrela temperatura, njena majka je prvo pipnula tobogan da vidi da nije previše vruć, te kako je shvatila da nije previsoka temperatura, dozvolila je devojčici da se poigra.

Međutim, kako je Azija krenula da se spušta, tako je usledio jeziv vrisak. Njena majka je sva u strahu dotrčala a onda se zapanjila kada je na devojčicinom telu primetila užasne rane.

Ispostavilo se da majka svojim dodirom tobogana nije mogla tačno da otkrije da je temperatura rizično visoka. Kada je devojčica sela da se spušta, momentalno je zadobila opekotine drugog stepena.

Duško Radović: Detinjstvo naše dece može se lako unakaziti pogrešnom vizijom sreće!

"Odvela sam devojčicu u park danas i pipnula sam sprave pre nego što je moja najmlađa ćerka došla da se igra, ali nisam shvatila koliko je tobogan vruć. Azija je trenutno u bolnici a ja bih stvarno želim da dečiji parkovi dobiju neku vrstu zaštite preko sprava na igralištu, kako ni jedno drugo dete ne bi bilo tako opečeno", napisala je mama Dona pored užasnih fotografija njene devojčice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs