Neverovatno

Bebi se žurilo: Trudnica se porodila u snu!

Trudnica Sara Pirson probudila je svog nevenčanog supruga Grejema Smita u sred noći, a kada je shvatila šta se dešava u nenom stomaku, glava bebe je već uveliko izvirila napolje
Vaše dete & vi
18:46h Autor:
Bebi se žurilo: Trudnica se porodila u snu!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Nakon što su ih tog oktobarskog dana vratili iz porodilišta s dijagnozom “lažne uzbune”, u gluvo doba noći trudnica Sara Pirson probudila je svog nevenčanog supruga Grejema Smita rečima: “Dragi, nešto nije u redu”.

Do trenutka kada je ova 25-godišnjakinja shvatila šta se to dešava u nenom stomaku, glava bebe je već uveliko izvirila napolje. Mali Čarli bio je potpuno spreman da pozdravi ovaj svet.

"Te noći smo normalno legli da spavamo i negde iza ponoći Sara me je pozvala rekavši mi da se oseća veoma čudno. Kada sam pogledao dole, imao sam šta da vidim. Ispod spavaćice nazirala se bebina glava!", počeo je svoju priču ponosni otac.

Srećom, Grejem nije sebi dozvolio da ga svlada napad panike, pa je odmah pozvao dežurnu babicu koja mu je objasnila da mora da spremi peškire, toplu vodu i navodila ga šta bi trebalo da radi. Dok su dočekali da stigne hitna pomoć, mali Čarli je već uveliko sisao, prenosi The Sun.

"U prvom trenutku sam se prepao, ali onda su proradili instinkti. Zapravo, nisam ja tu ništa mnogo mogao da uradim. Sara je odradila najveći deo posla, a ja sam ga samo okupao i pobrinuo se za pupčanu vrpcu. Ponosan sam na Saru kako je kroz sve to prošla tako i lako, bez i kakve anestezije", ispričao je Grejem.

Lekarima je preostalo samo da utvrde da je Čarli savršeno zdrava beba, teška 3 kilograma i 100 grama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs