Najlepše dete na svetu

Ima samo 5 godina i nestvarno plave oči: Ceo svet poludeo za najmlađom manekenkom! (FOTO)

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga
Vaše dete & vi 11.11.2016. - 22:04h Autor: Stil
Foto: Instagram Printscreen / Anastasiya_knyazeva_official

Devojčica Anastasija Knjazeva (Anastasiya Knyazeva) iz Rusije ima samo 5 godina, a već ima više od 300 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram i karijeru manekenke!

 

Mala Anastasija je postala popularna znog nestvarno lepih, plavih očiju i lica koje mnogi upoređuju sa porcelanskom lutkom, anđelom i najlepšim detetom na svetu.

 

Devojčica rođena sa sedim pramenom kose: Najslađi zaštitni znak! (FOTO)

 

 

 

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga, a o njenoj karijeri brine njena majka Ana, koja je najčešće fotografiše i objavljuje fotografije na Instagramu.

 

Najmlađa poznata lepotica svakog dana dobija na hiljade komplimenata i lajkova, a mnoge mame koriste njene fotografije kao inspiraciju za haljinice i frizure sa svoje devojčice.

 

Ime je sudbina: Kako je stvarno trebalo da se zoveš?

 

 

 

Ona je uspela da svrgne sa trona Kristinu Pimenovu, devojčicu iz Moskve koja je u devetoj godini postala megapopularna, takođe zbog lepote i nestvarnih fotografija.

 

Pogledajte fotografije ispod i shvatićete zašto je ceo svet oduševljen malenom Anastasijom!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs