Divna porodica

Prve zdrave sedmorke koje su preživele: Od rođenja ušle u istoriju! (FOTO, VIDEO)

Uprkos lošim prognozama, te 1997. godine svih 7 beba su ostale žive i tako oborile svetski rekord kao do tada jedine preživele sedmorke
Vaše dete & vi
12:18h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / OWN

Pre 18 godina, 19. novembra 1997. godine Bobi Mekoi oborila je svetski rekord. Ona je na svet donela 7 beba!Lekari su se tokom prvih nekoliko dana bojali da bebe neće preživeti van materice. Međutim, uprkos lošim prognozama, svih 7 beba su ostale žive i tako oborile svetski rekord kao do tada jedine preživele sedmorke!

Mama iz Beograda o kojoj bruji ceo svet: Nećete verovati šta radi sa sinom! (FOTO)

Doktori su smatrali da je to pravo medicinsko čudo. Njihova priča je brzo dospela u centar pažnje svetske javnosti, a od rođenja njihov život prate brojni mediji.

Kada su lekari videli ovih 5 beba, nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bobi je veoma ponosna na svoju porodicu i sve što su postigli, ali joj oči zasuze kada se seti čitave trudnoće i brige za tek rođene bebe - 4 dečaka i 3 devojčice. Zajedno sa suprugom Kenijem odlučila je da ne prihvata brojne ponude za snimanje rijaliti programa u kojima bi njena deca bila glavni akteri, jer su ovi roditelji odlučili da žele da im obezbede normalno detinjstvo i odrastanje.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Za vaspitanje jednog deteta, a kamo li osmoro dece (par je već imao jednu ćerku pre rođenja sedmorki), je neophodno mnogo strpljenja, ljubavi i umeća. Sudeći po skromnom ponašanju ovih sada mladih ljudi, čini se da su njihovi roditelji uspeli u tome.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...