Oduševiće vas

Pismo malog Zemunca koje će vas nasmejati: Kako sam proveo letnji raspust!

Pošto sam vam svašta rekao o mojim roditeljima, očekujem debele batine za to kad oni saznaju za ovaj pismeni zadatak
Vaše dete & vi
05:10h Autor:
Pismo malog Zemunca koje će vas nasmejati: Kako sam proveo letnji raspust!
Foto: Thinkstock

Iz tajnih izvora smo dobili pismeni zadatak, (Kako sam proveo letnji raspust), koji je, malo je reći, neverovatan. Ovaj osnovac se razlikuje od druge dece po mnogo čemu, na prvom mestu iskrenošću, ali, svakako nas je nasmejao do suza s obzirom da ima samo 12 godina.

Pismeni zadatak vam prenosimo u celosti:

"Kako sam proveo letnji raspust

Bio je mesec Jul, vruć kao kifla od Mileta pekara iz one raspale socijalne radnje na uglu. Ćale me je probudio veoma rano, negde oko 7 sati, ovim rečima:

Mama genije oduševila svet: Lekciju koju je očitala sinu (13) svako treba da pročita!

"Ustaj konju mali, nisam ti ja mama."

Tako je mene tata budio svaki dan. Uopšte ne znam zašto misli da ja mislim da mi je on mama kad ja imam i mamu posebno. Da vam nastavim priču jer sam nestrpljiv i smara me ovo što sad u školi moram da sedim i pišem ove stvari, a do pre neki dan sam ih doživljavao i da vam pravo kažem, uopšte mi se nije dolazilo u školu.

Ja kad porastem biću nešto drugo… Ugledaću se na tatu koji nije baš u dobrim odnosima sa zakonom ali ništa mu ne fali, ima džipa pa se sve komšinice lože na njega, a da vam kažem, nije uopšte lep.

Mislim da je sve to zbog džipa. Džip je crvene boje što se meni ne dopada ali tata kaže da je mama birala boju i htela je da bude neka romantična nijansa. Ja koliko znam, moja mama uopšte nije romantična. Naprotiv, vrlo je gruba i besna osoba.

Često me bije po glavi onako da me boli, a neretko oštemuje i tatu koji ne sme da joj vrati. Stalno mu preti kako će da mu digne u vazduh džipa ako nastavi da gleda jednu mladu komšinicu, a preti mu i da u podrumu već ima neki dinamit i da samo čeka da joj prekipi.

Ovaj otac nam je otvorio oči: Od sada ćete ovo govoriti svojoj kćerki!

Moja mama ima tešku ruku, kako to tata ume da kaže.

Nije ni njemu svejedno kada mu lupi šljagu, a mama to naziva ljubav. Zamislite tek kako mene onda boli. Jednom me ošašavila levom rukom da mi je uvo zujalo 6 sati. Mislio sam da čujem neke komarce kako lete oko moje glave. Tu šljagu sam dobio jer sam pojeo pola kile pirinča jer me je drug Marko ubedio da od toga raste piša, ali sve što je poraslo je bila moja glava.

Neću više nikad da jedem pirinač. To je za Kineze. Neka njih boli glava. Zaboravio sam i koja je bila tema, a pošto sam vam svašta rekao o mojim roditeljima, očekujem debele batine za to kad oni saznaju za ovaj pismeni zadatak. Molim vas nemojte da mi date keca jer ću onda da dobijem duple batine.

Hvala unapred."

Najgluplja misica svih vremena: Ovo što je ona izjavila nasmejaće vas do suza! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs