Iz astro ugla

Dete i horoskop: Device su izbirljive, Lavovi uvek u centru pažnje!

Umiljata, milosrdna i slatke naravi, deca u znaku Raka uvek stavljaju ljubav i porodicu iznad svega, dok od Škorpije možete da naučite kako da dokučite i izalanizirate svakog čoveka
Vaše dete & vi 04.09.2015. - 15:08h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Vaše dete je ličnost za sebe, a posmatrajući ga kako raste, otkrivamo neke nove pristupe i poglede na život. Zavirite u horoskopski znak vašeg deteta i saznajte šta možete da naučite od njega, odnosno nje.

 

Ovan (21. mart - 19. april)

 

Iako dete u znaku Ovna konstantno testira vaše strpljenje, zanimljivo je videti takvu ofanzivnu odlučnost na poslu. Ovan svakom zadatku prilazi oberučke, iz sveg srca, a čak i kada odraste zadržava radoznalost deteta. Njegovu živost i energiju može svako da oseti - oni su jako posvećeni. Zašto biti umoran od sveta, kad svaki dan može biti neka nova avantura?

 

Da li imate znak sreće na rukama: Prava retkost, zaštita od svih nedaća!

 

 

Bik (20. april - 20. maj)

 

Može mnogo toga da se kaže o posvećenosti i strpljenju ovog znaka, pa čak i najmlađi Bikovi uvek znaju kako da "iskopaju" rešenje i drže se plana, prenosi Hafington Post. Ova deca retko krše pravila, imaju odličan osećaj za novac i dugoročan pogled na život, što su izuzetno vredne osobine koje od njih možete da naučite.

 

Kad je već reč o novcu, 10 starih verovanja kako da ga privučete pogladajte OVDE.

 

Blizanci (21. maj - 20. jun)

 

Blizanci su uvek spremni da iskuse nešto novo, i nikada ništa ne doživljavaju previše ozbiljno. Ovi leptiri ne brinu ni o čemu, a svaki dan im je nova avantura, često ispunjena intelektualnom stimulacijom i dobrim razgovorom. Ta njihova vesela priroda i pristup životu osobina je koja može pomoći svakom roditelju da prebrodi bilo koju krizu.

 

Hit na internetu! Gde ćete biti za 10 godina: Vaga na robiji, Lav beskućnik bez dinara!

 

Rak (21. jun - 22. jul)

 

Umiljata, milosrdna i slatke naravi, deca u znaku Raka uvek stavljaju ljubav i porodicu iznad svega. Čak i kada imaju dobar razlog da se naljute, izbegavaju svađe i nisu zlopamtila. Ovo je dobar stav koji vodi ka sreći i pozitivnom razmišljanju. Od njih možete da naučite da uživate u blagostanju.

 

Lav (23. jul - 22. avgust)

 

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Iako ovo ponekad može biti iritantna crta, oni su često dostojni takve pažnje i zaslužuju je, jer se uvek trude i daju sve od sebe. Biti spreman da zasijaš u svakom trenutku vrlo je težak zadatak za stidljivce, ali je mnogo bolji način da se ide kroz život.

 

15 znakova da ste počeli da se pretvarate u svoje roditelje pogledajte OVDE.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

 

Deca u znaku Device su praktična, izbirljiva i uvek odlučna u nameri da sve odrade savršeno. Ona su u stanju da na trenutak ostave sve svoje probleme i priteknu u pomoć onome kome je pomoć potrebna - čak i strancu u nevolji. Ta njihova osobina svet čini boljim mestom. Ugledajte se na njih!

 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

 

Sukobi i konfrontacije su dve reči koje Vage preziru. One vole sve što je lepo, pa tako i svet u kojem žive. Harmonija je njima veoma bitna, možda upravo zbog toga što oduvek teže balansu. Otmene i pažljive, Vage znaju kako da funkcionišu u društvenom miljeu. Ugledajte se na njih, život će vam biti srećniji i bezbrižniji.

 

Svaki roditelj mora da zna ovih pet stvari o deci koje su malo poznate - OVDE pročitajte.

 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

 

Duboke i nedokučive, Škorpije vole da imaju tajne i drže ih samo za sebe - daleko od tuđih očiju. Njihov talenat je sposobnost da pogledaju ispod površine i da pronađu smisao u svemu, čak i u onim situacijama koje su drugima potpuno besmislene. Od Škorpije možete da naučite kako da dokučite i izanalizirate svakog čoveka.

 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

 

Vesela, bezbrižna i pravi ljubitelji životinja, deca u znaku Strelca su mekog srca i duše. Ona znaju kako da se opuste, i čini se da ne postoji ništa toliko loše da bi moglo da izazove zabrinutost kod njih. Čak i kada se sami nađu u krizi, oni podignu glavu i nastavljaju dalje. Pozitivan i veseo stav Strelčeva može da vam produži i ulepša svaki dan.

 

A kakav ste vi roditelj po horoskopu otkrijte OVDE.

 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

 

Deca u znaku Jarca su praktična i ciljno orjentisana od samog rođenja. Uvek fokusirana na cilj i plan, ova deca izgledaju kao da se kandiduju za predsednika od prvog dana. Posvećenost i želja za uspehom ih prati kroz ceo život, počevši od želje za odličnim uspehom u školi, pa do velike karijere. Mogu da ostvare mnogo, a od njih se može naučiti da se marljivost svakako isplati.

 

Vodolija (20. januar - 18. februara)

 

Niko ne želi da svet učini boljim, koliko mlade Vodolije. Uprkos tome što su pomalo ekscentrične, imaju i te kako uzbudljive ideje da ponude. Uvek razmišljaju u napred. To što su u stanju da dobro razmisle i svet vide iz potpuno druge perspektive, vrlo je dragocena osobina, kao i to što problemima prilaze sa inovativnim rešenjem.

 

OVDE saznajte kojih 11 znakova ukazuju da će vaš muškarac biti dobar otac!

 

Riba (19. februar - 20. mart)

 

Kreativno i stvaralački nastrojeno, Riba dete živi u stalnoj bajci. Niko ne voli fantaziju više nego Ribe. Sanjarenje možda nije uvek dobro, ali je definitivno melem za dušu. Biti dovoljno slobodan da slušaš svoje srce i unutrašnji svet, osobina je koja naš um i srce čini zauvek mladim.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...