Najmlađi su uvek najiskreniji

I deca se zasitila ideala lepote: Oduševili se Barbikom sa realnim ženskim proporcijama! (VIDEO)

"Nije kao druge lutke sa kojima se igram, baš je jedinstvena, deluje stvarno", "Izgleda kao prava osoba", "Deluje kao devojčica koja ide u školu", izjavila su deca gledajući realnu Barbiku
Vaše dete & vi
08:02h Autor:
I deca se zasitila ideala lepote: Oduševili se Barbikom sa realnim ženskim proporcijama! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Današnji svet je opterećen fizičkim izgledom toliko da čak i devojčice sve više počinju da se oblače kao odrasle žene i u jako mladom uzrastu počinju da drže dijete, želeći da budu što mršavije, pri tom ozbiljno narušavajući zdravlje.

Kako izgleda živa Barbika i zbog čega je ranije ove godine šokirala ceo svet saznajte OVDE.

http://www.youtube.com/watch?v=Jue_JlxnPGM
lutke sliku istinske lepote
dolazi iznutra Barbika
Lamili
uzoru na prave žene oduševljeno su reagovale

Nedavno su živu Barbiku udarala i davila dvojica muškaraca. OVDE pročitajte više o tom napadu.

"Kako je lepa", "Mnogo mi se sviđa", "Baš je kul", "Liči na moju sestru", "Nije kao druge lutke, nije premršava", "Mislim da je zaista lepa", "Kosa joj je baš meka, kao moja je", neki su od komentara devojčica kada su prvi put ugledale ove lutke.

Deca su ispravno primetila da kod ovakve Barbike ne postoje nerealne proporcije tela.

"Nije kao druge lutke sa kojima se igram, baš je jedinstvena, deluje stvarno", "Izgleda kao prava osoba", "Kao da je prava devojčica koja ide u školu", izjavila su deca.

Možda su njihovi najzanimljiviji odgovori bili na pitanje koje bi njeno zanimanje bilo.

Dok su za Lamili smatrali da bi bila plivačica, dobra učiteljica, suferka, pilot ili da bi se bavila kompjuterima, poznatu Barbiku su videli uglavnom u glamuroznom svetu - bilo da radi u butiku, kao model, šminkerka, ili trener plivanja.

Kada su upoređivali ove dve lutke, sve devojčice su ispravno primetile da Lamili više liči na njih i da je realističnija, komentarišući da joj ruke nisu toliko mršave, i da joj je položaj stopala prirodniji nego kod Barbike.

OVDE pogledajte kako izgleda mladić koji je potrošio 37.000 evra da bi ličio na Kena.

Jedan dečak je čak izjavio da, zbog toga što je toliko mršava, Barbika misli da je bolja od svih drugih, dok je nekoliko devojčica reklo da iako Lamili nema toliko šminke, kao druge lutke, deluje zadovoljno, smeje se i misle da bi pomogla nekome u nevolji.

A na pitanje koju bi lutku izabrale da dobiju na poklon, da mogu da biraju sve bi se odlučile za realniju varijantu.

Deca su najiskrenija bića, a sudeći prema ovim njihovim odgvorima, čak su se i mališani zasitili nedostižnog ideala lepote koji nam se svakodnevno servira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs