UPRAVO SAM PROČITALA PRAVILA VASPITANJA DECE MONIKE BELUČI I DOŽIVELA SAM OTKROVENJE: Ova žena je zaista CARICA

Ako bi imala filozoviju života, Monika Beluči bi rekla:"Samo nežno prema sebi", jer to su pravila po kojima ova žena živi

Vaše dete & vi
Autor:
UPRAVO SAM PROČITALA PRAVILA VASPITANJA DECE MONIKE BELUČI I DOŽIVELA SAM OTKROVENJE: Ova žena je zaista CARICA
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Monika Beluči je bila u braku sa Vensanom Kaselom od 1999. godine pa sve do 2013. godine. Prema njenoj želji brak im je bio takav da je Kasel živeo u odvojenom stanu. Pričalo se da je dugo čekao dok Monika ne odluči da imaju decu, sam je izgarao od želje.

A onda, par nedelja posle njenog 40 rođendana Monika je rodila ćerku Devu, a pet godina kasnije ćerku Leoni. Jednostavno nije dozvoljavala da je bilo ko požuruje, pa ni čovek kojeg je volela i sa kojim je bila u braku.

Monika Beluči
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Bilo je to savršeno vreme. U životu radim stvari kasno. Moram da budem smirena i da znam i osećam da su stvari u redu. Sigurna sam da postoje sjajne 20-godišnje majke, ali ja nisam volela decu u tom uzrastu. Sada se osećam drugačije. Mogu da ostanem sa njima, a da se ne osećam kao da nešto gubim."

Tako je i što se karijere tiče. Monika više ne juri uloge, ne bira sve što joj se ponudi, nego jednostavno sada uživa u životu: "Moram malo da se smirim, znaš. Imam dve ćerke kod kuće. Moje vreme više nije samo moje," ispričala je Monika tokom jednog intervjua.

Monika Beluči
foto: NO CREDIT / Sipa Press / Profimedia

Tako vaspitava i svoje ćerke: "Jednom prilikom kada sam se slikala sa Devom za naslovnu stranu, kada su je videli svi su skočili i rekli mi "Želimo sa njom da radimo", a ja sam rekla da je mlada i da sačekamo. I tako smo sačekali njeno vreme. Ona sada radi, razume svet odraslih, ali živi u Parizu i jednom nogom je na zemlji, studira, živi običan život. U Evropi zvezde mogu da žive kao obični smrtnici.

Ja slonodno izlazim u restorane, vodim decu u školu i niko me ne juri, nema paparaca ili obožavatelja, "priznala je Monika.

Kod nje sve kao da ide onako kako treba da ide, lagano. Ona samo pušta da se stvari dešavaju same od sebe.

Monika Beluči
foto: NO CREDIT / Sipa Press / Profimedia

A šta bi bilo da nikada nije rodila ćerke: "Bila bih razočarana, ali za svaku ženu je drugačija situacija. Imam toliko prijatelja koji nemaju decu i srećni su. Biti žena ne znači samo imati decu. Ali za mene je to bilo neophodno, morala sam to da doživim."

"Sada pokušavam da svoj život organizjem oko njih dve i prema njihovim potrebama. Ne želim sebe da stavljam na prvo mesto, jer toliko dugo sam sama sebi bila najvažnija. Ne volim da mi moje ćerke nedostaju i zato sam stalno pored njih."

Deva Kasel
foto: Profimedia/editorial images

A da li ćerke vaspitava tako da vode računa o svom fizičkom izgledu:

"Lepota je problem ako si glup, ali ne i ako znaš kako da je koristiš. Znam mnogo lepih ljudi, ali njihovi životu su jednostavno užasni jer se oni ne osećaju udobno u svojoj koži."

Da li ćerke uči da paze na kilažu:

"Nakon što sam rodila Leoni počela sam da vodim računa o ishrani, ali ne radim to stalno. Jednostavno nisam mašina. Nekam jedem šta god poželim, nekada se malo pričuvam."

Čitajući način na koji živi Monika Beluči možemo da zaključimo samo jedno: Ugledajte se na Moniku i samo nežno prema sebi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs