Iz astro ugla

Šta možete da naučite iz horoskopskog znaka vašeg deteta: Od malih nogu čovek se postaje!

Umiljata, milosrdna i slatke naravi, deca u znaku Raka uvek stavljaju ljubav i porodicu iznad svega, dok od Škorpije možete da naučite kako da dokučite i izalanizirate svakog čoveka
Vaše dete & vi
17:00h Autor:
Šta možete da naučite iz horoskopskog znaka vašeg deteta: Od malih nogu čovek se postaje!
Foto: Shutterstock

Vaše dete je ličnost za sebe, a posmatrajući ga kako raste, otkrivamo neke nove pristupe i poglede na život. Zavirite u horoskopski znak vašeg deteta i saznajte šta možete da naučite od njega, odnosno nje.

Ovan (21. mart - 19. april)

Iako dete u znaku Ovna konstantno testira vaše strpljenje, zanimljivo je videti takvu ofanzivnu odlučnost na poslu. Ovan svakom zadatku prilazi oberučke, iz sveg srca, a čak i kada odraste zadržava radoznalost deteta. Njegovu živost i energiju može svako da oseti - oni su jako posvećeni. Zašto biti umoran od sveta, kad svaki dan može biti neka nova avantura?

OVDE pročitajte mesečni horoskop za oktobar - mesec velikih odluka za Strelčeve!

Bik (20. april - 20. maj)

Može mnogo toga da se kaže o posvećenosti i strpljenju ovog znaka, pa čak i najmlađi Bikovi uvek znaju kako da "iskopaju" rešenje i drže se plana, prenosi Hafington Post. Ova deca retko krše pravila, imaju odličan osećaj za novac i dugoročan pogled na život, što su izuzetno vredne osobine koje od njih možete da naučite.

Kad je već reč o novcu, 10 starih verovanja kako da ga privučete pogladajte OVDE.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su uvek spremni da iskuse nešto novo, i nikada ništa ne doživljavaju previše ozbiljno. Ovi leptiri ne brinu ni o čemu, a svaki dan im je nova avantura, često ispunjena intelektualnom stimulacijom i dobrim razgovorom. Ta njihova vesela priroda i pristup životu osobina je koja može pomoći svakom roditelju da prebrodi bilo koju krizu.

Prilikom svađe, šta ne bi nikako trebalo da kažete određenom horoskopskom znaku, pogledajte OVDE.

Rak (21. jun - 22. jul)

Umiljata, milosrdna i slatke naravi, deca u znaku Raka uvek stavljaju ljubav i porodicu iznad svega. Čak i kada imaju dobar razlog da se naljute, izbegavaju svađe i nisu zlopamtila. Ovo je dobar stav koji vodi ka sreći i pozitivnom razmišljanju. Od njih možete da naučite da uživate u blagostanju.

Ovde proverite da li ste u krizi 30-ih godina.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Iako ovo ponekad može biti iritantna crta, oni su često dostojni takve pažnje i zaslužuju je, jer se uvek trude i daju sve od sebe. Biti spreman da zasijaš u svakom trenutku vrlo je težak zadatak za stidljivce, ali je mnogo bolji način da se ide kroz život.

15 znakova da ste počeli da se pretvarate u svoje roditelje pogledajte OVDE.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Deca u znaku Device su praktična, izbirljiva i uvek odlučna u nameri da sve odrade savršeno. Ona su u stanju da na trenutak ostave sve svoje probleme i priteknu u pomoć onome kome je pomoć potrebna - čak i strancu u nevolji. Ta njihova osobina svet čini boljim mestom. Ugledajte se na njih!

Nakon šest neuspelih trudnoća, žena je ostala trudna uz pomoć žumanceta - OVDE pročitajte.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Sukobi i konfrontacije su dve reči koje Vage preziru. One vole sve što je lepo, pa tako i svet u kojem žive. Harmonija je njima veoma bitna, možda upravo zbog toga što oduvek teže balansu. Otmene i pažljive, Vage znaju kako da funkcionišu u društvenom miljeu. Ugledajte se na njih, život će vam biti srećniji i bezbrižniji.

Svaki roditelj mora da zna ovih pet stvari o deci koje su malo poznate - OVDE pročitajte.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Duboke i nedokučive, Škorpije vole da imaju tajne i drže ih samo za sebe - daleko od tuđih očiju. Njihov talenat je sposobnost da pogledaju ispod površine i da pronađu smisao u svemu, čak i u onim situacijama koje su drugima potpuno besmislene. Od Škorpije možete da naučite kako da dokučite i izanalizirate svakog čoveka.

Šta će najviše razbesneti koji horoskopski znak pogledajte OVDE.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Vesela, bezbrižna i pravi ljubitelji životinja, deca u znaku Strelca su mekog srca i duše. Ona znaju kako da se opuste, i čini se da ne postoji ništa toliko loše da bi moglo da izazove zabrinutost kod njih. Čak i kada se sami nađu u krizi, oni podignu glavu i nastavljaju dalje. Pozitivan i veseo stav Strelčeva može da vam produži i ulepša svaki dan.

A kakav ste vi roditelj po horoskopu otkrijte OVDE.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Deca u znaku Jarca su praktična i ciljno orjentisana od samog rođenja. Uvek fokusirana na cilj i plan, ova deca izgledaju kao da se kandiduju za predsednika od prvog dana. Posvećenost i želja za uspehom ih prati kroz ceo život, počevši od želje za odličnim uspehom u školi, pa do velike karijere. Mogu da ostvare mnogo, a od njih se može naučiti da se marljivost svakako isplati.

Vodolija (20. januar - 18. februara)

Niko ne želi da svet učini boljim, koliko mlade Vodolije. Uprkos tome što su pomalo ekscentrične, imaju i te kako uzbudljive ideje da ponude. Uvek razmišljaju u napred. To što su u stanju da dobro razmisle i svet vide iz potpuno druge perspektive, vrlo je dragocena osobina, kao i to što problemima prilaze sa inovativnim rešenjem.

OVDE saznajte kojih 11 znakova ukazuju da će vaš muškarac biti dobar otac!

Riba (19. februar - 20. mart)

Kreativno i stvaralački nastrojeno, Riba dete živi u stalnoj bajci. Niko ne voli fantaziju više nego Ribe. Sanjarenje možda nije uvek dobro, ali je definitivno melem za dušu. Biti dovoljno slobodan da slušaš svoje srce i unutrašnji svet, osobina je koja naš um i srce čini zauvek mladim.

Slučajnosti ne postoje - OVDE saznajte numerološko značenje vašeg kućnog broja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs