DECA VILIJAMA I KEJT NE JEDU SA SVOJIM RODITELJIMA NI NA PRAZNIKE: Od ovog pravila ne odstupaju, a razlog je BIZARAN

U britanskoj kraljevskoj porodici postoji zaista mnogo rigidnih pravila koja većini možda nemaju nikakvog smisla ali moraju da se dosledno sprovode i poštuju.

Vaše dete & vi
10:47h Autor:
DECA VILIJAMA I KEJT NE JEDU SA SVOJIM RODITELJIMA NI NA PRAZNIKE: Od ovog pravila ne odstupaju, a razlog je BIZARAN
Strogo pravilo britanske kraljevske porodice., Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pravila kojih se pridržava britanska kraljevska porodica je zaista mnogo, a većina je potpuno neshvatljiva ljudima koji ne pripadaju tom svetu.

Od oblačenja, gestikulacije, govora... pisana i nepisana pravila ponašanja teško ko može da razume, a svi članovi moraju da ih se pridržavaju, koliko god se ponekad činila i pomalo tužnim i nepotrebnim.

Princ Vilijam, Princ Džordž, Kejt Midlton, Princ Luis, Princeza Šarlot
foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Jedno od zaista tužnijih je zabrana dece princa Vilijama i Kejt Midlton da jedu za istim stolom sa roditeljima tokom praznika i službenih večera. Princ Luis, princeza Šarlot i princ Džordž jedu u potpuno odvojenoj prostoriji, tvrdi bivši kraljevski kuvar Daren Mekgrejdi.

"Deci nije dozvoljeno da sede sa odraslima dok ne nauče umeće pristojnog razgovora" – otkrio je on za Harper’s Bazaar.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Luis, Princ Džordž, Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Iako smo se nadali da ponekad postoji i izuzetak, od ovog pravila se ne odstupa nikada, čak ni za dane poput Božića koji tradicionalno okupljaju porodicu za prazničnom trpezom.

"Deca uvek jedu u dečjoj sobi dok nisu dovoljno stara da se pravilno ponašaju za stolom" – dodao je ovaj kuvar, te objasnio važnost dadilja kraljevske dece.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princeza Šarlot, Princ Džordž, Princ Luis
foto: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Dadilja je uvek imala kontrolu nad jelovnikom i brinula se da deca jedu uravnotežene obroke koji uključuju ne samo puno zdravog povrća već i nova jela za odrasle" – naveo je Mekgrejdi koji je radio za pokojnu kraljicu Elizabetu 15 godina, prenosi Hello.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs