NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI!

ŠTA SE KRIJE IZA SAMOUBISTVA DEČJE MISICE? Na mučan način je presudila sebi, a niko nije znao s čim se borila

Vest o nedavnoj smrti Kajlije Pouzi (16) zaprepastila je ceo svet! Niko nije znao s čim se borila najlepša devojčica, te zbog čega se ubila

Vaše dete & vi
11:42h Autor:
ŠTA SE KRIJE IZA SAMOUBISTVA DEČJE MISICE? Na mučan način je presudila sebi, a niko nije znao s čim se borila
Foto: Printscreen Instagram / kailiaposey

Kajlija Pouzi bila je dečija misica, a svetsku slavu stekla je od malih nogu, kroz poslednju sezonu kontroverznog rijaliti šou programa "Toddlers and tiaras" . Izgleda da joj je to učešće, sa druge strane, donelo i veliki teret, sa kojim nije umela da se nosi na pravi način.

Tinjdžerka je imala velike snove, a želela je da jednog dana postane pilot. Samo nedelju dana pre samoubistva u maju, išla je na maturu i proslavila je svoj 16. rođendan. Uz to, bila je najvila učešće na takmičenju za Miss Teen. I nakon emitovanja ozloglašene emisije, Kajli je neretko nastavila da učestvuje na takmičenjima za lepotu.

Ova prelepa devojlica bila je u svetu lepote od 3. godine. Planetarnu popularnost je stekla u rijalitiju koji je pratio živote porodica čija se deca takmiče na izborima za Miss. Međutim, ono što se radi, malim devojčicama, sa tako malo godina (neke nemaju više od 2) - graniči se s zdravim razumom.

One idu u solarijum sa 2, kao i na samopotanjivanje, koriste umetke i perike, nose tešku šminku zbog koje sate provedu u stolici, farbaju kosu već od 4. godine (neke devojčice i ranije), nose veštačke zube, a toalete su često neprimerene njihovom godištu. Seksualizacija ovih izbora jako je pristna, a deca su prinuđena da imaju plesne nastupe i pokazuju telo poput odraslih modela.

Mnogi smatraju da su svi ti izbori i sve to što je videla i osetila na svojoj koži ostavili traga na njenoj psihi, te da je opsednutost izgledom jedan od mogućih razloga zbog kojih više nije mogla da istrpi pritisak, s obzirom da je ona sa svojih 16 prošla daleko više i daleko traumatičnije stvari nego njeni vršnjaci.

Na mučan način oduzela sebi život

Naime, 16-godišnjakinja je pronađena 4. maja u državnom parku Birč Bej u Vašingtonu, nedaleko od svoje kuće, gde je odlučila da se obesi usred dana, odnosno oko 1 sat popodne, a The Whatcom County Medical Centar koji su pregledali telo, kao i policija potvrdili su uzrok smrti.

Vest da je Kajlija oduzela svoj život šokirale su i njenu porodicu i prijatelje koji nikad nisu primetili da se nešto s njom dešava, što samo pokazuje koliko je depresija podmukla bolest.

- Fale mi reči kojima bih mogla da opišem svoju bol. Moja lepa beba nas je napustila- ovim rečimaje Kajlina mama obavestila javnost da je Kajlni preminula, zamolivši za privatnost, kako bi mogla umiru da tuguje.

Njen mim je obišao planetu

Od najmlađih dana bila je u centru pozornosti, a kasnije je zbog specifičnih izraza lica postala "kraljica mimova".

Kajlija je, upravo, ona devojčica s rupicama na obrazima koja se podlo smeška. Ovaj kratak snimak nastao je tokom snimanja rijalitija.

Poklon umesto oproštajnog pisma

Nekoliko nedelja nakon njene smrti, na adresu njene majke Marsi Gaterman stigao je neobičan poklon.

Naime, Kajlija je poručila jedno ćebe za majku, a Marsi je otkrila i šta je pisalo u poruci koju je dobila uz njega.

- Draga mama, čak i sada kada nisam kraj tebe želim da znaš da te volim i cenim. Uvek. Umotaj se u ovo ćebe i smatraj to velikim zagrljajem. Volim te - ispričala je Marsi.

Nesrećna žena je apelovala na sve roditelje da obrate pažnju na svoju decu i kontrolišu im mobilne telefone kako se ne bi dogodila neka tragedija.

- Ako vas nešto muči, nemojte ćutati. Kažite roditeljima. Niko vas neće osuđivati, već će vam dati pomoć koja vam je potrebna. Ali moramo da znamo da bismo mogli da vam pomognemo. Nemojte to skrivati u sebi - poručila je Marsi svoj deci sveta.

Koliko je Kajlija bila lepa i puna života najbolje će vam opisati slike ispod:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / kailiaposey
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs