sVE JE ŠOKIRALA!

NAKON ŠTO JOJ JE UMRO MUŽ, PEVAČICU STOJU JE SVEKRVA IZBACILA IZ KUĆE: Tog dana sam vrištala na sav glas!

Proživela je pravi užas!

Vaše dete & vi
15:28h Autor:
NAKON ŠTO JOJ JE UMRO MUŽ, PEVAČICU STOJU JE SVEKRVA IZBACILA IZ KUĆE: Tog dana sam vrištala na sav glas!
Foto: Printscreen Youtube / Iz Profila Tv Grand

Pevačica Stojanka Novaković Stoja je neko ko nema dlake na jeziku. U jednoj emisiji je otkrila brojne detalje iz privatnog života, koje su mnoge ostavili bez teksta. Buduću da je uvek nasmejana i borbena, niko nije mogao ni da pretpostavi šta je sve preživela.

Naime, Stoja se udala veoma mlada iz velike ljubavi. Međutim, otac i majka je nisu podržali u toj odluci, pošto nisu voleli njenog izabranika. Ali, taj brak je, nažalost, prekinu u trenu - njen suprug je tragično nastradao i tada joj se život pretvaram doslovce, u pakao!

Usledila je borba za egzistenciju, što je njenu životnu priču učinio neverovatnom!

Stoja
foto: ATAImages / Antonio Ahel

Ostala je sam sa sinom - na ulici.

- Moram da pomenem da smo taj dan posle sahrane. Moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta. Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega - ispričala je Stoja u emisiji „Iz profila“ sa velikim uzdahom.

Istakla je kako taj dan neće zaboraviti dok je živa! Osetila se kao da je sama na svetu, delovalo joj je da za nju nema svetla na kraju tunela.

- Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde - opisuje Stoja.

Naglašava da joj je i otac bio izuzetno strog!

- Otac je bio toliko strog i rekao je da, ako se udam, više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u prav - nastavlja priču.

I dodaje da joj je jedna prijateljica mnogo pomogla u tom najtežem momentu!

- Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih šest meseci, dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Pomogli su mi prijatelji, koji su mi bili kao porodica - zaključila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs